2018. január 16.
Szerviz
Kezdőlap » Android játékok » 2017 legjobb Android alkalmazásai és játékai a Google szerint
2017 legjobb Android alkalmazásai és játékai a Google szerint

2017 legjobb Android alkalmazásai és játékai a Google szerint

A Google a nemrég megtartott I/O fejlesztői konferencián bejelentette a 2017-es Google Play Awards nyerteseit. Az eseményt az Android appok Oscarjának is nevezhetnénk. Egyébként idén rendezték meg másodszor a díjátadót.

Összesen 12 kategóriában versenyeztek a már korábban kiválasztott jelöltek, így most 12 nyertes applikációt prezentált a Google (tavaly még csak 10 kategória volt).

Az egyik legfontosabb kategória természetesen a “Legjobb alkalmazás”, amit idén a Memrise nyert. Ez egy rendkívül népszerű, nyelvtanulást segítő app, amit 10 milliónál is többen használnak világszerte. Magyarul sajnos nem tud egyelőre.

A legjobb játék a Transformers: Forged to Fight lett, ez egy nagyon jól sikerült akció-RPG a Kabamtól.

Ezeken kívül még kiemelném a nyertesek közül az IFTTT nevű appot, ami rengeteg mindenre használható. Különböző feltételeket tudunk megadni, illetve azt, hogy mit csináljon az alkalmazás, ha ezek teljesülnek. Vezérelhetjük vele a közösségi profiljainkat, különféle okos kütyüket, és magát a telefont is. Érdemes kipróbálni.

Itt a nyertesek teljes listája:

forrás: Google Play

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!

Szerző: Szakos Péter

Szakos Péter
Informatikus, online marketinges, újságíró, blogger és a Napidroid.hu alapítója.
  • Gibson

    Ez most megint ízlésvita. Kinek mi tetszik. És persze ezt annak tudatában, hogy mindenki ismeri a majmolás fogalmát. Magyarul: Ha valakinek vagy valakiknek van facebookja, akkor letölti a másik ember is. Én speciel magasról teszek a Memrisre, sose hallottam róla és nem hinném, hogy mobilon akarnék nyelvet tanulni, ha nyelvtanulás lenne a szándékom. A transzformeres játékról se hallottam még és nem is érdekel, az IFTTT-ről pedig így feltelepítés nélkül is megmondom, hogy semmi másra nem jó, csak arra, hogy monitorozza a felhasználók szokásait, miszerint: 1, milyen alkalmazásokat használnak, 2, mennyit használnak egy alkalmazást, 3, hol tartózkodnak, 4, ott mennyit tartózkodnak, 5, milyen termékeket nézegetnek, stb. Ez arra szolgál, hogy célzott reklámokat juttassanak el a gyanútlan felhasználóhoz, aki nem is akar vásárolni.