Hamarosan megérkezik Androidra a Batman: The Telltale Series

0

A Telltale Games fejlesztőcsapata a történetközpontú játékaival vált híressé és elismertté. Olyan játékok ezek, ahol a döntéseké, a párbeszédeké a főszerep, és nem annyira az akcióé. Ezek a játékok remekül használhatóak okostelefonon, így a Telltale rendszeresen portolja őket mobil platformokra is. Most mindenki kedvenc denevéremberét, illetve a róla szóló játékot hozták el iOS-re, és az Android verzió is hamarosan megérkezik.

A stúdió legfrissebb fejlesztésének központi szereplője tehát nem más, mint a Sötét Lovag személyesen, vagyis Batman. A sztori pár évvel azután játszódik, hogy Bruce Wayne felöltötte a Batman jelmezt, így a köpenyes igazságosztó korai időszakába nyerhetünk bepillantást játék közben. A játékosnak Batman mellett Bruce Wayne irányítását is el kell vállalnia, így különféle szituációkba kavarodhat maszkban, vagy anélkül.

the-telltale-series-1

A Telltale Games szokásához híven öt epizódra darabolta az alkalmazást, az első rész már idestova két hónapja elérhető volt konzolokra, valamint számítógépekre. Most pedig a játék megjelent az App Store-ban, és bár az Android változat egyelőre a “hamarosan érkezik” kategóriában fut, biztosak vagyunk benne, hogy csupán napok kérdése a debütálás.

the-telltale-series

A játék első epizódja 4.99 dollárba kerül almás eszközökre, valami hasonló árra számíthatunk majd az Android kiadás esetében is.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid