2017. november 22.
Szerviz
Kezdőlap » Android mobilok » Hivatalosan is rekordot döntöttek a Galaxy S8 előrendelések
Hivatalosan is rekordot döntöttek a Galaxy S8 előrendelések

Hivatalosan is rekordot döntöttek a Galaxy S8 előrendelések

Azt eddig is tudtuk, hogy hatalmas az érdeklődés a Galaxy S8 modellek iránt, most viszont a Samsung érdekes részleteket árult el.

A gyártó hivatalosan is megerősítette, hogy a Galaxy S8 készülékekből 30%-kal többet rendeltek elő, mint egy évvel ezelőtt az S7-ből, így ez lett az eddigi legjobban startoló Samsung okostelefon. Ez kifejezetten megnyugtató lehet a vállalat számára a Note 7 bukása után, úgy látszik, hogy nem csökkent hosszú távon a vásárlók bizalma. Mondjuk valószínűleg közre is játszik a sikerben a korábbi fiaskó, hiszen így jobban ki voltak már éhezve a rajongók egy új Samsung csúcsmobilra.

Egyébként állítólag 50 millió Galaxy S8 készülék fogyhat idén, és az egyik elemző jelentése szerint a nagyobb méretű S8+ lesz a népszerűbb, ez teheti ki az eladások 54%-át.

via Sammobile, PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!

Szerző: Szakos Péter

Szakos Péter
Informatikus, online marketinges, újságíró, blogger és a Napidroid.hu alapítója.
 • Gibson

  Hát próbálnék egyet a sima 8-ból. Bár a hátsó ujjlenyomat olvasó az annyira nem tetszik.

 • Majom Maki

  Emberek azt tudja valaki, hogy a feljebb látható “coral blue” változat mikor lesz Magyarországon elérhető?

  • Gibson

   A színesek azok mindig később jönnek hónapokkal, mint az alap színek. De ez az infó csak megfigyelésen alapul, nem megerősített forrás.

   • Majom Maki

    Jah, köszi az infot :D A coral blue a note 7l debütált és utána lehetett megfigyelni az s7 edgen is. A gyártó bemutatja az uj telefont, mellé a színpalettát azt 3 szint kinyomnak amiből kettő használhatatlan, a artic silver és a midnight black ha csak “ránézel” már ujjlenyomatos. Nem igazán tetszik kétszer végigpörgeted a telefont azt úgy néz ki a kezedben mintha egy szelet zsíroskenyér lenne benne :D a harmadig orchid grey meg…, egy erősen sportos pasi vagyok nem tudom , hogy állna a kezemben egy lilás telefon. inkább ezt a szint a női felhasználok fele látom esélyesebbnek (de ez a szín kevésbé gyüjti a lenyomatot) mondjuk a samsungot se értem, ha nem adja ki minek mutatja be? kiadhatná meglepetésképp, vagy várjak még ki nem adják?

    • Gibson

     Sima reklámpolitika. Mikor lecseng egy új termék visszhangja, visszaesik a kereslet a termék után. Ugye a következő lépés az lenne, hogy csökkentsék az árat, ha el szeretnék adni a raktárkészletet. De a pénz az kellene nagyon, így kiadják más színben, megharangozzák újból. A más színt extraként állítják be és nem ritkán drágábban is adják mint az alap színeket. Ez megfigyelhető szinte minden terméknél, ami divatcikk (karóra, fejhallgató, fegyverek, taktikai lámpák).
     Sajnos az ujjlenyomat ellen 2 féle védekezési mód van. Első és legcélravezetőbb, hogy leszarod az ujjlenyomatot. Második, a tok, de akkor szinte mindegy milyen színű a telefon.
     Egyébként én is keveslem a színválasztékot, így mindig feketét veszek. Az arany szín az távol áll tőlem, mert az a romák színe. A fehér, rózsaszín meg nőies, férfi kezében a női szín pedig melegségre utal.