2018. január 20.
Szerviz
Kezdőlap » Android mobilok » Friss infók és képek az első duál kamerás Samsung mobilról
Friss infók és képek az első duál kamerás Samsung mobilról
Illusztráció

Friss infók és képek az első duál kamerás Samsung mobilról

Bár a Samsung Galaxy C széria remek készülékeket foglal magában, eddig sajnos ezek a mobilok csak Ázsiában jelentek meg hivatalosan. Az egyik legújabb tag a Samsung Galaxy C10 lesz, ami a gyártó első duál kamerás mobilja. A készülék miden bizonnyal még a nyáron debütál, de már most sok fontos részletet lehet tudni róla.

Az Asia Business Daily nevű médiaorgánum arról adott hírt, hogy a Samsung China már javában teszteli a készüléket. A belsejében Qualcomm Snapdragon 660 lapkakészlet fog dolgozni, nem kevesebb mint 6 GB RAM-mal összepárosítva.

A források azonban azt is hozzátették, hogy ha netán arra az időre nem lenne kész a Snapdragon chipset, vagy csak nem tudnak belőle eleget gyártani, akkor felhasználhatják a Samsung saját fejlesztésű Exynos 7872 lapkáját is, amelynek hatmagos processzora van.

Bizonyos pletykák szerint a Galaxy C10 duál kamerája egy normál, széles látószögű egységből, valamint egy másik, telefotó lencsével ellátott szenzorból áll majd, így lehetségessé válik az optikai zoom. A készülék megjelenítője 6 hüvelykes lesz, amelyen Full HD felbontáshoz elegendő pixel fog terpeszkedni, és természetesen AMOLED technológiát használ majd.

Kétféle tárhely opcióra számítunk, az egyik 64 GB-os, míg a másik 128 GB-os lesz. A Samsung Galaxy C10 energiaellátását egy manuálisan nem eltávolítható 4000 milliamperórás akkumulátor fogja szolgáltatni. Állítólag a készüléken lesz a Bixby-nek dedikált gomb is, amivel a Samsung vadonatúj személyi asszisztensét vezérelhetjük, erre engednek következtetni a legfrissebb kiszivárgott renderek is.

A telefon indulóára a 64 GB-os modell esetében helyi pénzből átkalkulálva olyan 515 dollár lesz.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!

Szerző: Németh József Richárd

Németh József Richárd