2017. november 21.
Szerviz
Kezdőlap » Android mobilok » Itt az Android 7.0 frissítés a Huawei P9 Lite-ra
Itt az Android 7.0 frissítés a Huawei P9 Lite-ra

Itt az Android 7.0 frissítés a Huawei P9 Lite-ra

A Huawei P9 Lite egy korrekt középkategóriás készülék, ami tavaly jelent meg Magyarországon, és tulajok most örülhetnek, ugyanis hazánkban is elkezdték kiszórni az Android 7.0-s frissítést a mobilra.

A frissítés OTA-n keresztül érkezik a telefonokra, és jó esetben jelez is a készülék, amint elérhetővé válik, de azért érdemes néha ellenőrizni a beállításoknál, hogy van-e letölthető frissítés. A P9 Lite új szoftveréhez egy közel 2 GB-os adatcsomagot kell letölteni, és a telepítés után az Android 7.0-val együtt megkapjuk a Huawei saját, EMUI 5.0-s felületét is.

A képet olvasónk, Lajos küldte, köszönjük!

Te megkaptad már az Android 7.0-t a mobilodra?

napidroid.hu

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!

Szerző: Szakos Péter

Szakos Péter
Informatikus, online marketinges, újságíró, blogger és a Napidroid.hu alapítója.
 • Dávid Tóth

  Hát a p8lite is tavalyi és azon még mindig 6.0 ketyeg… A p9lite egy hajszállal jobb(???) csak nála…

  • tamasoft

   A p8 lite nem fogja megkapni a 7-es frissítést

   • Dávid Tóth

    Tudom, de a 6.1et se.. Csak azért vicces mert a két mobil ugyanaz a kategória…

    • Gyorgy87

     Persze, van hasonlóság, de a kulcs a processzorban rejlik. a p8 liteban található Kirin kevés valamiért a 7-es androidnak. Meg azért, nem teljesen ugyan az. Én a p8 literól váltottam p9 litra és fényév különbségek vannak. a p9 lite sokkal de sokkal jobb. Idáig nem találtam olyat, ami ne tetszett volna. A p8 fogása, kinézete, tudása azért nem feltétlenül ugyan az és ezek sokat számítanak.

     • Dávid Tóth

      A p8liteot használom nap mint nap, p9lite volt a kezemben egy közeli barátomé és nem voltam elájulva. Kicsit menőzni akart, hogy az övé mivel jobb, de ujjlenyomat beolvasón kívül semmit nem tudott mutatni amivel többet tudna. Egyébként a vulcan apit nem támogatja az enyém “elvileg” és ezért nincs 7.0, de attól még egy 6.1 lazán futna…

     • Gyorgy87

      Főzött romban nem gondolkozol? Akkor akár 7.0-t is fel tudsz tenni, vannak már elég jól működők. Persze, ha van kedved bajlódni vele.

     • Dávid Tóth

      Vagy 3 alkalommal húztam teljesen újra az instabil hivatalos / nem hivatalos romok miatt a telefont. Már a root sem érdekel mert annyira gagyi rá, hogy random összeomlik a rendszer vagy épp pörgeti a processzort készenlétben is.

    • Gyorgy87

     Itt a cikk:
     http://huaweiblog.hu/huawei-android-nougat-frissites/
     Itt le van írva, hogy egész pontosan mi az oka. Szóval vannak különbségek, és elég világosan leírja. :) Remélem tudtam segíteni.