2017. augusztus 18.
Szerviz
Kezdőlap » Android programok

Android programok

Az utóbbi idők egyik leghasznosabb Facebook-frissítése jön

Retteghetnek az apróhirdetési oldalak, ugyanis a Facebook elkezdte bevezetni az új, Piactér funkcióját 17 európai országban, és szerencsére hazánk sem marad ki. A Facebook Marketplace tavaly októberben debütált hivatalosan, de első körben csak néhány országban (Ausztrália, Kanada, Chile, Mexikó, Új-Zéland és Egyesült Királyság) jelent meg próba jelleggel. Most viszont 17 új, európai országgal bővül a lista, így hamarosan a következő régiókban is ... Tovább »

Teljesen megújult a Facebook kinézete, mutatjuk milyen lett!

Az utóbbi hónapokban elég sok változás volt a Facebookon, most azonban teljesen megújult a közösségi oldal dizájnja. Nézzük milyen lett! Sok felhasználónál már meg is jelent az új felület Androidon, ami egyszerűbb és letisztultabb a korábbinál, és a Facebook szerint megkönnyíti a tájékozódást a hírfolyamban. Egyrészt megújult a menüsor, az ikonoknak kicsit rajzosabbak, és az értesítéseket mutató földgömböt egy csengőre ... Tovább »

Ezek az appok merítik legjobban a mobilodat

Az okostelefonok egyik legnagyobb problémája még mindig a rövid üzemidő, és sajnos ez a közeljövőben nem is fog változni. Azt azonban már most is megtehetjük, hogy kerüljük az aksigyilkos appokat. Mutatjuk, melyek ezek! Már korábban is olvashattunk hasonló listát, most azonban az Avast készített egy saját kutatást, amelyből kiderül, hogy mely appok merítik a legjobban a telefonokat, illetve hogy melyek ... Tovább »

Megváltoznak a profilképek Facebookon, már tesztelik az új kinézetet

A Facebook folyamatosan változik, szinte nem telik el úgy hét, hogy ne számolhatnánk be valamilyen újításról. Ezúttal a profilképekhez nyúlnak hozzá, mégpedig elég látványosan. Eddig ugyebár négyzet alakúak voltak a profilképek, de egy ideje már élesben is tesztelik a kör alakú változatot. Egyes felhasználóknál már meg is jelent az új kinézet, ami annyit jelent, hogy a hírfolyamban máshogy jelennek meg ... Tovább »

Sokkal egyszerűbb lesz a frissítés az Android 8.0-val

Az Android 8.0-ban egy érdekes új funkció jelenik meg, melynek köszönhetően az operációs rendszer frissítéséhez nem lesz többé szükségünk szabad helyre a háttértáron. A telefonok mostanra már szinte önállóan működnek, így már meg sem lepődünk, ha készülékünk új frissítést jelez. Amikor viszont szeretnénk feltelepíteni, és nincs elég szabad hely a képek/videók/játékok miatt, az elég zavaró tud lenni. A legújabb információk szerint a Google kidolgozott ... Tovább »

Friss akciók a Play Áruházban

Most számos fizetős Android app vagy játék szerezhető be olcsóbban vagy ingyen a Play Áruházból, nézzük melyek ezek! Ingyenes Alkalmazások Voice Recorder – Sound Recorder PRO $3.99 -> Ingyenes; Math Tester $0.99 -> Ingyenes; Bluetooth Mono Media $0.99 -> Ingyenes; Speed View GPS Pro $0.99 -> Ingyenes; Drugs Dictionary $0.99 -> Ingyenes; Játékok Hoodie Ninja $0.99 -> Ingyenes; Dungeon Defense $0.99 -> Ingyenes; BabyMagica $1.49 -> Ingyenes; AceSpeeder3 $0.99 -> Ingyenes; Warrior Chess $1.99 -> Ingyenes; Can You Escape ... Tovább »

Bréking! Már csevegni is lehet a YouTube alkalmazásban

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Google csevegő funkcióval bővítené a YouTube-ot, most pedig végre bevezetésre is került az újítást. A Google közösségi, illetve csevegő szolgáltatásai sorra elbuktak, egyedül a YouTube az, ami töretlen népszerűségnek örvend. Éppen ezért most a videós appon keresztül próbál meg a keresőóriás némileg a Facebook, azon belül is a Messenger babérjaira törni. A YouTube új, csevegő ... Tovább »

Az egyik népszerű csevegő beelőzte a Messengert

Már nem a Messenger a világ legnépszerűbb csevegője, de a Facebook ezt valószínűleg nem túlzottan bánja, hiszen az új első helyezett is az ő tulajdonukban van. Nem másról van szó, mint a WhatsAppról, amely nemrég hatalmas mérföldkőhöz érkezett. Már nem kevesebb, mint 1 milliárdan használják naponta a csevegőt, havi szinten pedig 1.3 milliárdan indítják el. Ebből az is látszik, hogy ... Tovább »

Mobilon is játszhatóak a legújabb számítógépes játékok

Egy frissen megjelent számítógépes játékhoz akár több százezer forintos számítógép is szükséges. A mobilok teljesítménye eleve kevés lenne ezek futtatásához, most azonban kitaláltak egy áthidaló programot, ami megoldást hozhat erre a problémára. Nemrég jelent meg a Liquidsky legújabb béta verziója, mely egy crossplatform, felhő alapú szolgáltatás. Ez azt jelenti, hogy egy Windowsra írt, erősebb gépigénnyel rendelkező játékkal is tudunk játszani a ... Tovább »

Nem fogsz örülni a Facebook legújabb bejelentésének

Eddig a sorozatos változtatások ellenére viszonylag zavartalanul lehetett használni a Facebook csevegőjét, most azonban megtörtént, amitől már régóta tartottunk: a vállalat hivatalosan is bejelentette, hogy világszerte bekapcsolják a Messenger kezdőlapján megjelenő reklámokat. A Facebook már év eleje óta teszteli a Messengerben megjelenő hirdetéseket, de ezekkel eddig csak két országban, Thaiföldön és Ausztráliában találkozhattak a felhasználók. Az elkövetkezendő hetekben azonban világszerte ... Tovább »