2017. október 17.
Szerviz
Kezdőlap » Android programok

Android programok

Zavaró újítást kap a YouTube alkalmazás

A Facebookot és a Messengert leszámítva általában pozitív változásokra számíthatunk egy-egy app frissítésekor, ám a Google most egy elég zavaró újítást tesztel a YouTube alkalmazásban. Sokan rühellik a maguktól elinduló videókat, éppen ezért volt egy kis felháborodás, amikor a Facebookon bevezették ezt, hamarosan pedig a YouTube alkalmazásba is belekerülhet a funkció. Egyeseknél már fel is bukkant az újítás, ami annyit ... Tovább »

Apró, de hasznos újítás tűnt fel a Play Áruházban

A Play Áruházat böngészve általában sok alkalmazás adatlapját megnézzük, de nem mindig egyszerű eldönteni, hogy melyiket is telepítsük. A Google éppen ezért ad majd egy kis segítséget a jövőben. Nemrég tűnt fel a Play Áruházban egy új kiírás egyes alkalmazások adatlapján, ami azt mutatja, hogy az adott app mennyire népszerű a saját kategóriáján belül. Minden kategóriához tartozik egy toplista, és ... Tovább »

Jön a Firefox Rocket, a Mozilla új böngészője Androidra

A Mozilla elég sok újítást eszközölt az elmúlt időszakban, nemrég megújult a Firefox felülete, nyáron pedig megjelent a Firefox Focus, ami a privát böngészésre és a reklámblokkolásra helyezi a hangsúlyt. Most egy újabb androidos Mozilla böngésző bukkant fel, a Firefox Rocket. A Firefox Rocket a Mozilla eddigi legtakarékosabb böngészője lehet, amelyet kifejezetten a fejlődő országokba szánnak. Az eddigi hírek szerint ... Tovább »

Hatalmas mérföldkőhöz ért a Nova Launcher

Az egyik legnépszerűbb androidos indítóalkalmazás, a Nova Launcher egy elég komoly mérföldkövet ért el a napokban, ami jól jelzi az app hatalmas sikerét. A Nova Launcher nemrég elérte az 50 millió letöltést a Play Áruházban, ráadásul több mint 1 millió értékelés után 4.6 ponton áll, ami kiemelkedően jónak számít. A népszerű indítóalkalmazás ingyenesen letülthető, és így is elérhető a funkciók ... Tovább »

Friss akciók a Play Áruházban

Újabb akciókat hoztunk nektek a Play Áruházból. Jó néhány fizetős Android app vagy játék szerezhető be olcsóbban, vagy akár ingyen, nézzük melyek ezek! Fontos: különböző időpontokban járnak le az egyes akciók, van olyan, amiből már csak néhány óra van hátra, míg mások pár napig érvényesek. Ingyenes Appok Blue Light Filter Pro $2.99 -> Ingyenes Mobile Doc Scanner (MDScan) + OCR $4.99 -> ... Tovább »

Androidra és iOS-re is jön a Microsoft Edge

A Microsoft böngészőivel a legtöbb esetben Windows eszközökön találkozunk, ám a vállalat úgy döntött, hogy Androidra és iOS-re is kiadja az Edge-et. Ha esetleg nem vagy túlzottan jártas a Microsoft szoftverekben, eláruljuk, hogy az Edge a hírhedt Internet Explorert váltotta a Windows 10-ben. Az új böngésző az EdgeHTML motort használja, és az ígéretek szerint gyorsabban tölti be az oldalakat az ... Tovább »

Ezek most a legjobb Android appok és játékok a Google szerint

A Google 3 hónapja indított egy új kategóriát a Play Áruházban, ahová a kiemelkedően jó alkalmazások és játékok kerülnek. Ez negyedévente frissül, és most telt le ez az idő, úgyhogy megnézhetjük a jelenlegi legjobbakat. A napokban frissítette a Google az Excellence-díjasok kategóriát, ahová csak a legjobb minőségű játékok és alkalmazások kerülhetnek be. Nem feltétel, hogy friss legyen egy app, és ... Tovább »

Nagy frissítést kapott a VLC androidos verziója

A VLC az egyik legnépszerűbb médialejátszó, és többek között Androidon is fölöttébb populáris. A zöld robotos verzió már lassan egy éve nem kapott érdemi frissítést, de a fejlesztők most úgy döntöttek, odateszik magukat, és ellátják az alkalmazást néhány hasznos újítással. Ezeket vesszük most sorra a teljesség igénye nélkül.  A felhasználók nagy része biztosan örül a kép-a-képben lejátszási módnak, amit végre ... Tovább »

Megérkezett Androidra a Twitter Lite

A Facebook után a Twitter is kiadta saját Lite alkalmazását, ami jól jöhet azoknak, akik gyengébb telefonnal vagy lassabb mobilnettel rendelkeznek. A Twitter Lite még márciusban debütált, de akkor csak webes formában, most viszont megérkezett az applikáció is a Play Áruházba. Egyelőre még folyik a tesztelés, így jelenleg hivatalosan csak a Fülöp-szigeteken érhető el az app, de innen bárki letöltheti ... Tovább »

Vigyázat! Lopja a felhasználók adatait a népszerű billentyűzet app

Rengetegen használnak a gyáritól eltérő billentyűzetet Androidon, ám most az egyik népszerű appról kiderült, hogy visszaél a felhasználók bizalmával. A GO Keyboard két fő verzióban érhető el a Play Áruházban (itt és itt), és mindkettő 100 és 500 millió közötti letöltésszámmal rendelkezik, azaz jó esetben is legalább 200 millió felhasználó lehet érintett. A reklámblokkolással foglalkozó AdGuard jelentése szerint az alkalmazás ... Tovább »