2018. február 18.
Szerviz
Kezdőlap » Android programok

Android programok

Megjelent Androidra az új Messenger, amihez valószínűleg már túl öreg vagy

A Facebook még decemberben jelentette be az új, gyerekeknek szánt csevegő alkalmazását, ami most megjelent a Play Áruházban is. A Messenger Kids a legfiatalabb, 13 év alatti korosztálynak szól, és a használatához nem kell Facebook-fiók, hiszen ennyi idősen hivatalosan még regisztrálni sem lehet a közösségi oldalra. Az új csevegő jóval egyszerűbb, mint a normál Messenger, de benne vannak a fontosabb ... Tovább »

Felvásárolták az egyik legnépszerűbb androidos videólejátszót

Nemrég még attól volt hangos a net, hogy az Apple megvette a Shazam zenefelismerőt, most pedig egy másik népszerű mobilos app került eladásra, ami nem más, mint az MX Player. Aki kicsit jártasabb az androidos alkalmazások világában, az egész biztosan hallott már az MX Playerről, amely az egyik legismertebb videólejátszó program a platformon. A Play Áruház adatai szerint 100 és ... Tovább »

Így aktiválhatod a Chrome új, 64-es verziójának az egyik legjobb funkcióját

A Google minden platformra kiadta az új Chrome 64-et, többek között Androidra is, és a legnagyobb örömünkre remek újításokat hozott a frissítés. Ám az egyik legjobb fícsört egyelőre sajnos nem kapcsolták be. Az egyik legfontosabb fejlesztés, hogy az új verzióba már belekerült az átirányítást használó hirdetések tiltása (ez nem ugyanaz, mint a felugró ablak). Bizonyára te is jutottál már olyan ... Tovább »

Két új hasznos funkciót kap a Play Áruház

Friss hírek szerint a Google két új funkcióval tervezi bővíteni az alkalmazásboltját, amelyek kifejezetten hasznosnak tűnnek. Az egyik újítás, amit már javában tesztel a keresőóriás, a “Free up space” nevet viseli, és segít helyet felszabadítani a készüléken. Egy listába gyűjti a ritkán használt alkalmazásokat, és lehetőségünk lesz akár egyszerre is törölni az összeset. A másik funkció a “My subscriptions”, amelyre ... Tovább »

Máris egyszerűbb lett a Messenger, de sajnos egy hasznos funkció tűnt el

A Facebook nemrég jelentette be, hogy leegyszerűsítik a Messengert, és máris megérkezett az első szembetűnő változás. Ennek azonban sokan nem fognak örülni. Eddig a Messenger kezdőlapján, közvetlenül a beszélgetéslistában is látszott, hogy az egyes partnerek elolvasták-e (illetve megkapták-e) a nekik küldött legutóbbi üzenetünket. Most viszont az időpontok alatt már semmi nem látható. Ha meg akarjuk tudni, hogy valaki elolvasta-e az ... Tovább »

Sokan utálják az Instagram új funkcióját

A közösségi média nem éppen a privát élet megóvásáról, sőt, inkább annak eltörléséről szól, ugyanakkor a legtöbb felhasználó úgy véli, valahol húzni kellene egy határt. Pontosan ezt a határt feszegeti az Instagram legújabb funkciója, ami a legtöbbeknek nem igazán nyerte el a tetszését. Szerencsére az újítás deaktiválható.  A Facebook Messengergben is elérhető opció lényegében azt adja az ismerősök tudtára, hogy ... Tovább »

Facebook jelszavakat lopott jó néhány Android alkalmazás

Nemrég fedeztek fel egy új kártevőt, ami több Android appban is megbújt, és a felhasználók Facebook jelszavát próbálta trükkös módszerrel ellopni. Az érintett alkalmazások a Google Play Áruházból bárki számára letölthetőek voltak. A Trend Micro és az Avast csapata figyelt fel a kártevőre, illetve azokra az Android alkalmazásokra, amelyekben megbújhat. A kódot GhostTeam névre keresztelték, és legalább 53 olyan appot ... Tovább »

A Facebook leegyszerűsíti a Messengert

Az utóbbi években rengeteget fejlődött, változott, bővült a Messenger, ám a legtöbb felhasználó számára inkább zavaró volt az újítások nagy része, mintsem hasznos. Most belátta a Facebook, hogy túltolták a fejlesztéseket, és bejelentették, hogy nagy változások lesznek. David Marcus, a Messenger fejlesztéséért felelős részleg vezetője maga is elismerte, hogy túlzsúfolttá vált a csevegő, és hogy nem minden újítást fogadott pozitívan ... Tovább »

Ezek most a legkiválóbb Android appok és játékok a Google szerint

A Google tavaly indította az Android Excellence programot, ami egy prémium lista a legkiválóbb Android játékokkal és alkalmazásokkal. Ez 3 havonta frissül, és most itt az újabb adag! A kezdeményezés fél éve indult, így most frissült másodszorra az Excellence díjasok listája. Nem feltétlenül új neveket találunk itt, és egyaránt vannak ingyenes és fizetős tartalmak is. Az egyetlen szempont, hogy valamilyen szempontból kiemelkedő ... Tovább »

3 hasznos újítást is kaphat a YouTube alkalmazás

Az egyik ismert androidos tech oldal szétkapta a YouTube alkalmazás legújabb telepítőjét, és három friss, rejtett funkciót is találtak, amelyek mindegyike elég hasznosnak tűnik. Az első fontos újítás a sötét téma, amiről régóta pletykálnak, de sajnos még mindig nem tette elérhetővé a Google. A másik egy inkognitó mód, amit ha bekapcsolunk, akkor az app nem tárolja, hogy mikre keresünk, és ... Tovább »