2017. október 21.
Szerviz
Kezdőlap » Egyéb hírek

Egyéb hírek

A Xiaominak nagy terve van az idei évre

Mióta elindult a siker útján a kínai vállalat, azóta bármit lehet mondani rájuk, csak azt nem, hogy ambícióban hiány lenne a vezetőségnél, meg úgy általában. Az ázsiai gyártó az idei évet szeretné egy rekorddal zárni, és ezen szándékukat nem is rejtették véka alá.  Ha minden a Xiaomi nagyra törő elképzelése szerint alakul, akkor a manufaktúra idén 90 millió okostelefont fog ... Tovább »

Hamarosan érkezik az Android 8.1

Már korábban is voltak róla hírek, most azonban a Google hivatalosan is megerősítette egy blogposztban, hogy hamarosan érkezik az Android 8.1 Oreo. Eredetileg arra számítottunk, hogy a tavalyi menetrendhez hasonlóan a Pixel telefonokkal debütál az újabb verzió, azonban a Pixel 2 és a Pixel 2 XL is Android 8.0-val érkezett. Most a Google elárulta, hogy pár héten belül jelenik meg ... Tovább »

Érdekes új funkciót kapott a Facebook

Már többször beszámoltunk róla, hogy egy teljesen új hírfolyamot tervez bevezetni a Facebook, és úgy tűnik, hogy ez már élesedett is, csak kevés felhasználónak tűnt fel, ugyanis eléggé eldugták a funkciót, és hírverés sem volt körülötte. Pontosan nem tudni, hogy mióta érhető el az új Felfedező hírfolyam, de bizonyára sokan nem tudnak még róla, pedig egy érdekes újításról van szó. ... Tovább »

Játék – Nyerd meg az új Leagoo S8 okostelefont a Napidroid.hu-n!

A Napidroid és a Banggood közös játékában most megnyerheted az új Leagoo S8 okostelefont. A részvétel nagyon egyszerű, 1 perc az egész, nem érdemes kimaradni! A Leagoo egy feltörekvőben lévő kínai márka, amely nemrég mutatta be új telefonjait, a Leagoo S8 és S8 Pro készülékeket. Most mindkettő nagy kedvezménnyel rendelhető elő, a Leagoo S8-ért például 170 dollár helyett csak 120 ... Tovább »

A Galileo átalakítja a helymeghatározás jövőjét

A Galileo európai műholdprogram már fennállásának első évében beváltotta a hozzá fűzött reményeket. Annak ellenére, hogy a projekt 2020-ban teszi meg utolsó lépéseit a kívánt cél felé, a kontinens fölött keringő mesterséges égitestek már jelenleg is erősebb jelet adnak, mint amerikai és orosz társaik, így több információhoz juttatják a felhasználókat. Miközben a logisztikai vállalatok és szolgáltatóik máris a telematikai megoldások ... Tovább »

Apró, de hasznos újítás tűnt fel a Play Áruházban

A Play Áruházat böngészve általában sok alkalmazás adatlapját megnézzük, de nem mindig egyszerű eldönteni, hogy melyiket is telepítsük. A Google éppen ezért ad majd egy kis segítséget a jövőben. Nemrég tűnt fel a Play Áruházban egy új kiírás egyes alkalmazások adatlapján, ami azt mutatja, hogy az adott app mennyire népszerű a saját kategóriáján belül. Minden kategóriához tartozik egy toplista, és ... Tovább »

Xiaomi Mi Band 2 szuper áron, és más akciók

Kaptunk pár friss kuponkódot a Banggood webáruháztól. Különösen jó áron vásárolható most meg például a Xiaomi Mi Band 2! A Xiaomi Mi Band 2 a mai napig az egyik legjobb és legbeváltabb okoskarkötő, és most kaptunk rá egy exkluzív kedvezményt a Banggoodtól. A 34mb2i kuponkód felhasználásával 34%-kal csökken az ár, és így még 20 dollárba sem kerül a kütyü. További részletek ... Tovább »

Két új kameraszenzort mutatott be a Samsung

A Samsung két új ISOCELL szenzort mutatott be a napokban, amelyek a jó képminőség mellett elsősorban a kompakt méretükkel próbálnak kitűnni. Az egyik újdonság a 12 megapixeles ISOCELL Fast 2L9 szenzor, amely az elődjéhez képest 1.4 mikrométer helyett 1.28 mikrométeres pixelekkel bír, azaz egy kisebb méretű egységről van szó, amelyet vékonyabb mobilokba is be lehet építeni. Az szenzor megkapta a ... Tovább »

Ennyi mobil frissült eddig Android 8.0-ra

Megérkeztek a legfrissebb adatok az Android verziók megoszlásáról, és a mostani alkalom különlegessége, hogy először tűnik fel az Android 8.0 Oreo a listában. A Google azokat a rendszereket jeleníti meg a statisztikában, amelyek 0.1% fölötti részesedéssel bírnak, és a legújabb 8-as verzió most elsőként került fel a listára, mégpedig 0.2%-os eredménnyel. Ez persze nagyon kevés, de nincs benne semmi meglepő, ... Tovább »

Többet kereshet a Samsung az iPhone X-en, mint a Galaxy S8-on

Azt gondolná az egyszeri ember, hogy egy adott cég a legtöbb bevételét a saját termékei révén keresi, de nem ez a helyzet a Samsunggal, ha telefon alkatrészekről van szó. Elemzők kimutatták, hogy a dél-koreai vállalat ebből a szempontból többet szakít az iPhone X-en, mint a Samsung Galaxy S8-on, ami azért elég durva. Hogy ez miként lehetséges? Máris elmagyarázzuk! A Samsung ... Tovább »