2017. április 24.
Szerviz
Kezdőlap » Kiegészítők

Kiegészítők

Nélkülözhetetlen kiegészítők az új okostelefonod mellé

Ha karácsonyra egy új okostelefont kaptál és még nem tapasztaltad, hogy mennyire sérülékeny és kiszolgáltatott egy ilyen készülék csupaszon, akkor van Neked néhány hasznos tippünk a Smart Clinic jóvoltából. Jogosan merülhetnek fel azok a gondolatok benned, hogy egyáltalán miért van szükséged tokra és üvegfóliára. Az ehhez hasonló kérdésekre három fontos okot is tudunk mondani, amelyekre lehet, hogy nem is gondoltál. ... Tovább »

Kötelező kiegészítők az új Galaxy S7-ed mellé

Évek óta sláger ajándéknak számítanak az okostelefonok karácsonykor. Ezek a termékek nem csak azért jó ajándékok, mert bármilyen korosztályt ki tudnak szolgálni, hanem mert rendkívül praktikusak az élet minden területén. De ahhoz, hogy a telefonok legjobb tulajdonságait igazán ki tudd használni, minőségi kiegészítőkre van szükséged. Lássuk azokat a kiegészítőket, amelyek elhagyhatatlanok egy új telefon mellé. Karc- és ütésálló Galaxy S7/S7 ... Tovább »

Praktikus ajándék ötletek karácsonyra Xperiásoknak, nem csak Xperiákra

Hallod a távolból a karácsonyi csengő jellegzetes hangját? Ünnepi lázban ég a város, a díszek már egyébként is több hónapja kikerültek az utcára, és az utolsó gyertyákat gyújtjuk az adventi koszorún. Egy tökéletes karácsonyhoz mindig a lehető legjobban fel kell készülni, hogy kényelmesen, kipihenten töltsd az ünnepeket. A karácsonyi időszak sarkalatos pontja az ajándékozás. Ez az, amivel talán a legtöbb ... Tovább »

Okostelefon kiegészítők az utak szerelmeseinek

Mit nyújtanak számodra az autós kiegészítők? Ha tapasztalt okostelefon használó vagy, már biztosan rájöttél, hogy nem csak a telefonod kényelmes használatához járulnak hozzá, hanem annak jó pár funkcióját csak ezekkel tudod igazán kihasználni. A telefonok alkalmazásai segítenek neked az élet minden területén, otthon, a munkahelyen, de akár a kettő között, utazás alatt is. Hallgathatsz róla zenét a reggeli dugóban, hogy ... Tovább »

LG V10-em van, biztosan kell rá tokot vennem?

Nem. Ha csak arra volt szükséged, hogy valaki megerősítsen ebben az egyébként nem túl előnyös döntésedben, akkor már végeztél is a cikkel. Ha azonban valóban érdekel, hogy milyen körülmények között milyen védelemre van szüksége okostelefonodnak, szívesen elmondjuk, mire kell figyelned és milyen LG V10 tokok közül válogathatsz. Egy okostelefon számos módon megsérülhet. A legáltalánosabb eset, hogy zsebből vagy táskából előkapva ... Tovább »

Kártyatartós Samsung Galaxy tokok

Előfordult már veled, hogy reggel sietve kellett munkába vagy suliba indulnod, és ennek eredményeképpen a személyid és a bérleted is otthon maradt? Ilyenkor két opció áll fenn: visszafordulsz és elkésel vagy nem rendülsz meg, továbbhaladsz és vállalod annak kockázatát, hogy esetleg megbüntetnek. Mutatok Neked egy egyszerű, mégis hatékony módszert arra, hogyan kerülheted el az ilyen kellemetlen szituációkat. Úgy gondoltam, készítek ... Tovább »

Samsung Galaxy S6 Edge kiegészítők – Biztonság és kényelem a középpontban

Az alábbi 3 kiegészítőben egy dolog közös. Készüléked biztonságát szolgálják, tartózkodj akár otthon, az irodában vagy az autód utasterében. Ráadásul extra kényelmi funkcióiknak köszönhetően egyszerűbbé teszik mindennapjaid. Bátran kijelenthető, az alábbi Galaxy S6 Edge kiegészítők minden tulajdonos számára tökéletes darabok. Az iratok és a készülék egy helyen, biztonságban Az elegáns műbőrből készült Galaxy S6 Edge tok egy praktikus irattartó zsebbel ... Tovább »

3 praktikus okostelefon kiegészítő

Ha mindenhová magaddal viszed a készüléked, ezért rendkívül fontos számodra, hogy olyan praktikus megoldásokat találj, melyek kényelmesek, emellett karcolástól, ütésektől és egyéb szennyeződésektől is megvédik az eszközt, van egy jó hírünk. Nem kell megelégedned a középszerrel, a praktikum és az esztétikum ugyanis együtt is elérhető. Autós kiegészítők azoknak, akik mindig úton vannak A rendszeresen autózók és közvetlen környezetükben élők egészen ... Tovább »

Karakteres kiegészítők – Samsung Galaxy S6 Edge tokok minden alkalomra

A telefontokok nem csak külsőségekben, de funkciójukat tekintve is különböznek egymástól. Bár ez így elsőre furcsán hangozhat, hiszen nyilvánvaló, hogy egy védőtok fő rendeltetése a telefon védelme a különböző balesetektől. Attól függően, hogy milyen eseményre készülsz, vagy milyen tevékenységet végzel, más-más típusú tok lehet az adott helyzetben célravezető. Gondolj egy kempingezésre vagy biciklitúrára. Elindulnál úgy, hogy a telefont csak egy ... Tovább »

Testre szabható egészség

Bármekkora közhely, valóban igaz, hogy manapság a technológia rohamos fejlődésével szinte lehetetlen lépést tartani, naprakésznek lenni az állandó újításokkal. Megeshet, hogy még te sem hallottál az okos egészségügyi termékek létezéséről, amelyek arra hivatottak, hogy egyénileg nyújtsanak segítséget egészséged megőrzésében. Küldetésük az egészséged! Manapság épp eleget hangsúlyozzák mennyire fontos odafigyelni az egészségünkre, annak fenntartására. Figyelni a helyes táplálkozásra, évi rendszerességgel szűrővizsgálatokra ... Tovább »