2018. február 18.
Szerviz
Kezdőlap » Wear

Wear

Sportos okosóra GPS-szel és SIM kártya foglalattal

Egy újabb okosórát szeretnénk bemutatni nektek, amelyet a sportos, aktív életet élőknek szántak, és a legnagyobb érdekessége, hogy nem csak GPS-vevő, hanem SIM kártya foglalat is van benne. Ja, és nem is drága. Az egyszerűen csak S958 GPS Smartwatch néven futó okosóra hasonló funkciókat tölt be, mint a legtöbb GPS-es óra. Használható túrázáshoz, futáshoz, kerékpározáshoz, és elmenti a megtett utat, ... Tovább »

GPS-es sportóra okos funkciókkal

Most egy érdekes okosórát szeretnénk bemutatni nektek, amely leginkább az aktív életet élők számára lehet ideális, például túrázáshoz, futáshoz vagy kerékpározáshoz, de hagyományos óraként is megállja a helyét. Az órának konkrét márkája nincs, egyszerűen csak “GPS Outdoor Digital Running Smart Sports Watch” néven fut, viszont egy nagyon korrekt kütyünek tűnik. A háza fémből készült, és por-, illetve cseppálló az IP66-os ... Tovább »

Önállóan működő VR szemüveget mutatott be a Google és a Lenovo

A Lenovo és a Google egy közös projektbe vágott, amelynek az eredményét most a nagyérdemű elé tárták a tech gigászok. Egy önállóan, tehát okostelefon bepattintása nélkül működő Daydream VR rendszerű virtuális valóság headsetet mutattak be, ami a legelső a fajtájából. A Lenovo Mirage Solo számos érdekes innovációval kecsegtet, amelyeknek most utána is járunk.  A szerkezet lelke egy WorldSense nevű apparátus, ... Tovább »

Samsung Gear S4 – Új helyre kerülhet az akkumulátor

A dél-koreai gyártó az egyik legmeghatározóbb szereplő a viselhető eszközök piacán, melyet folyamatos innovatív fejlesztésekkel kíván megtartani. A most közzétett tanulmány szerint a következő csúcskategóriás okosórában még az akkumulátor sem a megszokott helyen lesz. A hordozható eszközök egyik nagy hátránya, hogy méretük miatt elég kis kapacitású akkumulátor fér el bennük. A Samsung szabadalmi bejegyzése szerint a jövőben az óra szíjába ... Tovább »

LEMFO LES3 – GPS-es okosóra Always On kijelzővel

A mostani cikkünk tárgya egy igazán különleges okosóra, ami leginkább a sportolók, túrázók, és úgy általában az aktív életet élők számára lehet vonzó. A LEMFO LES3 egy kör alakú monokróm kijelzőt kapott, ami állandóan aktív, és leginkább napfényben látszik jól, de bármikor bekapcsolható rajta a háttérvilágítás. Az óra az energiatakarékos működésnek köszönhetően normál használattal 5 napot, csak az időt mutatva ... Tovább »

Fontos javítást kapott a Samsung Gear S3

A Samsung egyik legjobb és legsikeresebb okosórája, a Gear S3 előző hónapban kapta meg a Tizen operációs rendszer legfrissebb 3.0-s változatát. Most újabb update érkezik, amely fontos hibajavítást eszközöl. A fő verzió érkezése után több felhasználó is panaszkodott az akkumulátor üzemidejének romlására. A mostani csomag ezt a hibát igyekszik javítani, melynek mérete 21 MB. A hírek szerint egyelőre csak Kanadában ... Tovább »

Androidos okosóra akcióban a Tomtop weboldalán

Egy olyan okosórát szeretnénk bemutatni nektek, ami vízálló, Androidot futtat, kifejezetten jól néz ki, és nem is annyira drága. Az órának nincs is valódi neve vagy márkája, csak egy H1 JM01-es modellszáma (ez egyébként nem ritka kínai kütyüknél), viszont egész jó felhozatallal bír. A kétmagos MTK6752 chipset hajtja 4 GB tárhely és 512 MB RAM mellett, szoftveres téren pedig egy erősen ... Tovább »

Kisebb frissítés érkezett a Samsung Gear S2-re

A két éve bemutatott okosóra volt az első olyan eszköz a Samsung kínálatában, amely kör alakú megjelenítőt kapott. A kütyü nagy sikert ért el, és a gyártó továbbra is készít hozzá frissítést. Az új update ugyan nem a Tizen 3.0-s változatát tartalmazza, mint a Gear S3 esetében, csak egy kisebb, mindössze 22 MB-os rendszerfrissítést, ami jobb akkumulátoros és rendszerteljesítményt ígér. ... Tovább »

Komoly frissítést kapott a Samsung Gear S3 okosóra

A tavaly bemutatott csúcskategóriás okosóra még a mai napig az egyik legjobbnak számít a mezőnyben, és most újabb frissítést készített hozzá a gyártó, így további funkciókkal bővült a tudástár. Az új update tartalmazza az Tizen 3.0 operációs rendszert és a Value Packot, amely elhozza az új funkciókat és több felhasználói widgetet. A Gear S3 most már képes vezérelni a Samsung ... Tovább »

Megérkezett a G4 Pro okosóra magyar menüvel

Bemutatkozott a népszerű G3 Pro okosóra utódja, a G4 Pro, amely változatlanul kedvező árat kapott, és végre magyar menüvel érkezik. A G4 Pro egy könnyű, kompakt kütyü teljesen kerek IPS kijelzővel, fémházzal és kényelmes, cserélhető szilikon szíjjal. Az okosóra egyik nagy újítása a hazai forgalmazó által elkészített magyar nyelvű menü, ami nagyban megkönnyíti a használatot az angolul nem tudók számára. ... Tovább »