2018. január 21.
Szerviz
Kezdőlap » Android tabletek » Két új Huawei MediaPad T3 tablet érkezett
Két új Huawei MediaPad T3 tablet érkezett

Két új Huawei MediaPad T3 tablet érkezett

Most pedig büdzsétáblagép rovatunk következik, amelyben a Huawei nemrég felfedett újdonságai lesznek a főszereplők. A kínai gyártó a minap leplezett le két tabletet a weboldalán: egy 8 colos és egy 7 colos MediaPad T3 variánst. 

A korábban a TENAA oldalán már feltűnt 8 colos masina belsejében egy Qualcomm Snapdragon 435 chipset végzi a számításokat, ehhez képest a még inkább megfizethető, 7 inches modellben egy MediaTek MT8127 lapka dolgozik, négymagos processzorral, 1.3 GHz-es órajelen.

A páros nagyobbik tagja a MediaPad T3 8.0 nevet viseli, és kétféle RAM kiszereléssel lehet kapni, az egyik változatban 2 GB RAM dolgozik 16 GB belső tárhellyel kiegészítve, a másik variánsban pedig 3 GB operatív memória, illetve 32 GB háttértár található. A megjelenítő 1280×800 képpontot állít csatasorba, a készüléken pedig Android 7.0 rendszer fut, a Huawei EMUI 5.1 felületével öltöztetve. A hátlapon egy 5 megapixeles kamera virít, míg az előlapon a képrögzítő felbontása 2 megapixel. A masina addig működik, amíg a 4800 milliamperórás telep bírja szusszal. Az eszközből létezik LTE modemmel szerelt, és Wi-Fi Only változat is.

A hét colos változat a már említett MediaTek lapkakészletre épül, 1 vagy 2 GB RAM-mal karöltve, és kiszereléstől függően a belső tárhely lehet 8, valamint 16 GB-os is. A kisebb kijelzőnek sajnos a felbontása is csekélyebb, mindössze 1024×600 képpont végzi a tartalmak megjelenítését. A táblagépen már gyárilag Android Marshmallow rendszert találni, EMUI 4.1 interfésszel egyetemben. A tablet akkumulátorának kapacitása 3100 milliamperóra.

A nagyobbik változat LTE modemmel 239, anélkül 219 euróba fog kerülni, míg a kisebbik, 7 colos masina 129 eurós indulóáron lesz kapható.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!

Szerző: Németh József Richárd

Németh József Richárd
  • Gibson

    Én egyszerűen nem értem a gyártókat. Lassan oda jutunk, hogy a PC-t alig-alig kapcsoljuk be, mert mindent meg lehet oldani a tableten. Netezés, youtube, bankolás, email, Viber, zene, játék, torrent. És akkor mit látok, hogy még mindig 4 magos processzorokkal meg 2 GB-os rammal jönnek ki a tabletek. Nekem ott van a polcon az Asus Padfone S, amit konkrétan már szinte kiselejteztem, mert 3 éves, nem korszerű. Lassan viszem le a szelektív hulladékgyűjtőbe. És már az 4X2.3 GHz processzorral, Snapdragon 801 chipset, van szerelve és 2 GB rammal és ~5000 mAh akkuval, sztereó hangszórókkal. Szóval ha most tabletet akarnék venni, akkor konkrétan ugyanazt tudnám megvenni, amit ki akarok dobni… Ez a Huawei meg még nem is kapható és újdonságnak számít :D. Ezek teljesen hülyének nézik az embert.

  • Robert Gasz

    Van valakinek T3 8-asa? És megy neki rajta a Star Wars Commander?