2018. január 21.
Szerviz
Kezdőlap » Android mobilok » Két változatban jöhet a Nokia új mobilja
Két változatban jöhet a Nokia új mobilja
Koncepció (csak illusztráció)

Két változatban jöhet a Nokia új mobilja

A Nokia hivatalosan is megerősítette, hogy jövőre új okostelefonokkal tér vissza, és az első ilyen készülékek bemutatója nagy valószínűséggel a februári MWC kiállításon lesz. Nézzük mire számíthatunk!

A Nokia D1C kódnevű modellről már elég sok mindent lehetett hallani, ám a legfrissebb hírek szerint nem is egy, hanem két változatban adják majd ki a finnek mobilját. A NokiaPowerUser azt írja, hogy az 5.5 colos kiadás mellé érkezik egy 5 colos variáns is. Mindkettő Full HD felbontást kaphat, de míg a nagyobb mobil 3 GB RAM-mal és 16 megapixeles hátlapi kamerával jön, addig a kisebb 2 GB RAM-mal és 13 megapixeles kamerával.

Kiszivárgott nem hivatalos renderkép

Kiszivárgott nem hivatalos renderkép

Ami közös az újdonságokban, az a 8 magos Qualcomm Snapdragon 430 processzor, a 8 megapixeles frontkamera, a 16 GB-os belső tárhely, valamint az Android 7.0 szoftver.

Ezek az információk persze hivatalosan még nem kerültek megerősítésre, azaz érdemes fenntartásokkal kezelni az olvasottakat. Ám ha igazak a hírek, és jó áron kínálják majd a Nokia újdonságait, akkor akár még sikeresek is lehetnek.

forrás: NokiaPowerUser

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!

Szerző: Szakos Péter

Szakos Péter
Informatikus, online marketinges, újságíró, blogger és a Napidroid.hu alapítója.
  • Végre, lesz IGAZI mobil is a piacon, nem csak a himihumi “szintaonyigunghzi” kínai tucatszarok.