2017. november 22.
Szerviz
Kezdőlap » Android mobilok » Kiderült az LG G6 ára
Kiderült az LG G6 ára
LG G6 (fotó: Mashable)

Kiderült az LG G6 ára

Az MWC-n hivatalosan is bemutatták az LG G6-ot, és most kiderült a készülék várható ára.

Az legfrissebb hírek szerint az LG G6 ára 700 euró körül alakul majd Európában, ami teljesen reálisan hangzik, egyáltalán nem tűnik túlárazottnak a mobil. Nálunk persze ennél egy kicsit biztosan többe fog kerülni, olyan 220-230 ezer forintra számítunk. A megjelenésre valamikor március végén vagy április elején kerülhet sor, legalábbis hazánkban.

Az LG G6 egyik fő újítása az 5.7 colos, 2880×1440 pixeles, 18:9-es Full Vision kijelző, amit kifejezetten vékony káva határol. Emellett említést érdemel még a vízálló kivitel, a Quad DAC hangchip, a megnövelt aksi, valamint a hátlapi duál kamera is. A hardver ugyan nem a legújabb, de a Snapdragon 821-gyel semmi gond nincs, tökéletesen elég bármire, és a 4 GB RAM-ra sem lehet panaszunk.

Itt olvashatsz bővebben az LG G6-ról.

forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!

Szerző: Szakos Péter

Szakos Péter
Informatikus, online marketinges, újságíró, blogger és a Napidroid.hu alapítója.
 • Szalai Zsolt Zoltán

  Nekem még a G3 üzemel. Viszont, a G3 tudja a Qi töltést, cserélhető az aksi, van infra, az LG egyik legjobban sikerült kamerája van benne – szerethető kis készülék – de tudom, ennek is vannak gyermekbetegségei a mai napig, de ha belegondolok, miért is kellene most a G6-os készüléket választanom??? Mert vízálló, és a kettő ablakos megjelenést támogatja fél-fél képernyőn??? A G3-t sem mártogattam vízbe soha, és úszni sem akartam telefonnal soha. Hát, mit mondjak, – a forradalmi dolgok elmaradtak, nem erre vártam, nagy csalódás, mert ezt a 6-os szériát már a kínai termékek verik 400-500$-os áron csúcsminőségben. Bevallom, preferáltam mindig is az LG termékeket, de ez nem az a termék. Sajnálom. Talán, ha az LG árban lényegesen kedvezőbben adja a konkurens felső-középkategóriás termékeinél, van egy sansza, de ha árban, ezzel a lecsupaszított készüléket, túlárazva akarja Európát meghódítani, mert a 700$-os ár szinte tutira nem nyerő! Kár volt a mérnököknek “küzdeni” ezzel….

  • Peter Berlinszky

   Nekem G4-em van, de nem cserélném le sem a G5-re, sem pedig a G6-ra.

 • gergő fabriczius

  Egyetértek az előttem szólóval. Kevés az újítás. Közel sem annyira innovatív ami megéri ilyen árért cserélni. Az S8 ugyanez az S7-hez képest. A Huawei is lényegében ugyanazt adja mint tavaly… megvannak a kötelező frissítések, de itt véget is ér. Tavalyi mobilok idei áron elég csúnya vereség a gyártóknak a vásárlókkal szemben. Van mindenkinek 1-2 saját plusz fejlesztése de közel sem ér hétköznapi használat során annyit, hogy érdemes legyen váltani. Az átlag felhasználó, ami legtöbb a világon, sosem fogja kihasználni ezeket a telefonokat teljesen. A váltás egy esetben indokolt… fel kell vágni mások előtt mennyire menő az új mobil. Ugyanazt tudja mint másé csak drágább! 😂