2018. január 22.
Szerviz
Kezdőlap » Android mobilok » Kiszivárgott a Samsung Galaxy S4 hivatalos Android 5.0.1-es szoftvere
Kiszivárgott a Samsung Galaxy S4 hivatalos Android 5.0.1-es szoftvere

Kiszivárgott a Samsung Galaxy S4 hivatalos Android 5.0.1-es szoftvere

A legtöbb felsőkategóriás Samsung mobil Lollipop frissítése még várat magára, de most úgy néz ki, hogy kiszivárgott a Galaxy S4 új, hivatalos Android 5.0.1-es szoftvere.

A ROM egy kínai fórumon tűnt fel, és az XDA közössége egyből fel is kapta a témát. Többen is telepítették az új rendszert, és az első tapasztalatok szerint minden rendben működik rajta, és tényleg gyári szoftverről van szó.

galaxy-s4-lollipop

Persze mielőtt nekiállnánk mi is a telepítésnek nem árt tisztázni, hogy Kínába szánt verzióról van szó, és bár a rendszer nyelve átállítható, ez nem mindenhol fog érvényesülni.

Minden egyéb információt itt találtok, folyamatosan frissül a topik, de csak azoknak érdemes bármibe is belefogni, akik tudják, hogy mit csinálnak. Az viszont mindenképpen jó hír, hogy már jól halad a Samsung a frissítés fejlesztésével, és hamarosan (talán pár hónap…) hivatalosan is megjelenhet az új szoftver a Galaxy S4-re.

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!

Szerző: Szakos Péter

Szakos Péter
Informatikus, online marketinges, újságíró, blogger és a Napidroid.hu alapítója.
 • David

  S5nek már rég megkéne lennie 5.0 szofter. Jan. 20.-a van. Már nem is lesz idén.

  • Attila

   Nem tudom miről beszélsz, de nekem már 5.0 van rajt. Samsung Kies 3 programmal próbáld.

 • Music4you

  Kérlekszépen 1 hete elérhető az S5-re az 5.0

 • Attila Halmai

  Ezt melyik moddelre szánták ? I9506-al is működik ?

  • Anna Miókovics

   Igen:)

 • Zoli

  Nekem kiessel sem akar frissülni lehet h az a baj h telenor függő a mobil ? (s5)

 • Szabolcs

  remélem s4 minire is jön

 • Attila Beranszki

  Másnak is van baja az 5.0-val s5ön? Nekem a hívásoknál először dob egy call not sent hibát, majd második alkalommal minden ok.

 • Pevi

  Nem rég jött a telefonomra az android 5.01 szoftvere. Le is töltöttem, Samsung Galaxi S4-em van. Nem szeretem az 5.01-et, mert hamarabb lemerül az aksi, a CPU 80 %-on megy átlagban, akkor is ha ezt azt kikapcsoltam. Normál használat mellett alig bírja ki a nap végéig. Amíg a 4.4-es verzió volt a telómon, az aksi tovább bírta, a zenehallgatás a telefonálás alig fogyasztotta, és sokszor még gyorsabb is volt, mint most. Csak a netezés vett igénybe nagyobb energiát. Most ha nem használom a telefont, akkor is gyorsan esik az akku szintje.

 • Tibi

  Tibi.

  Nekem is android 5.0.1 van a telomon Samsung galaxy s4 Gt-i 9505 modell. És Több helyett elfoglal, melegszik, meg hamarabb merül az aksija. Amikor a android 4.4.2 verzió volt rajta akkor több helyvolt rajta és az akkumlátor tovább bírta és nem merült olyan hamar: Meg nem melegedett hamar a telo.

  Üdv.

  Tibi