2017. december 15.
Szerviz
Kezdőlap » Wear » Komoly frissítést kapott a Samsung Gear S3 okosóra
Komoly frissítést kapott a Samsung Gear S3 okosóra

Komoly frissítést kapott a Samsung Gear S3 okosóra

A tavaly bemutatott csúcskategóriás okosóra még a mai napig az egyik legjobbnak számít a mezőnyben, és most újabb frissítést készített hozzá a gyártó, így további funkciókkal bővült a tudástár.

Az új update tartalmazza az Tizen 3.0 operációs rendszert és a Value Packot, amely elhozza az új funkciókat és több felhasználói widgetet. A Gear S3 most már képes vezérelni a Samsung IoT készülékeket a Samsung Connecten keresztül, például a Gear VR-t. Az új funkciók között megjelent a PowerPoint kezelés az óráról, tovább javult az SHealth alkalmazás, most már folyamatos a pulzus mérés, így az ehhez kapcsolódó mérések sokkal pontosabbak lesznek, valamint még több watchface érhető el.

Az új frissítésnek köszönhetően most már a telefon nélkül is lehet kontaktokat és naptárbejegyzéseket készíteni. Az időjárás előrejelzés nagy mértékben javult, valamint az SOS jelzéshez kapcsolódó GPS koordinátákat is még pontosabban képes észlelni a készülék. Most már widget formában is elérhetőek a legtöbbet használt alkalmazások, ezáltal az appok megnyitása még egyszerűbbé és gyorsabbá vált. A kézírás felismerés is tovább javult, de a magyar nyelv továbbra is hiányzik a támogatott nyelvek listájáról. A Tizen 3.0 telepítése után dizájnosabb ikonokat és megújult widgeteket kapunk, valamint a keret forgatási sebességétől is függ, hogy mit mutat az óra kijelzője. Nagy újításnak számít “Watch Only” üzemmód is, amely bekapcsolásával hagyományos óraként funkcionál az eszköz, így extrémnek mondható 40 napos üzemidőre is képes.

Az új Tizen OS frissítés mérte 259MB.

GSMArena, SamMobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!

Szerző: Szabolcs

 • Litkei Béla

  Kár, hogy itthon még nem lehet letölteni rá.

  • Gábor Juhász

   En letudtam tolteni

   • Litkei Béla

    Note 4 ( Android 6) S6 edge (Android 7) szerint minden rendben nincs frissítés Az óra szerint 2.3.2.4 a tizen verzió. Elárulnád hogy sikerült?

    • Gábor Juhász

     Applikaciok kozott samsung gear es ott lent gear nevjegye azon belul frissites

     • Litkei Béla

      Nekem azt írja nincs frissítés. :(

     • Péter Izsó

      Ez esetleg lokáció függő is lehet. Nem azt mondom, hogy az órád nem erre a területre lett szánva, de az bizonyos, hogy az ebbe a térségbe dedikált órák már hozzáférhetnek, hiszen az enyém is a magyar piacra szánt modell és már megkaptam a frissítést ami mindemellett szerintem nagyon király lett!
      Ahogy Gábor írta:
      -Gear app -> Beállítások -> Gear Névjegye (nem a Samsung Gear névjegye, mert az app) – > Gear szoftverének frissítése -> Manuális frissítésletöltés

      Valamint azt is bele kell kalkulálni, hogy ha esetleg szolgáltatótól vásároltad a készüléket, akkor még neki is át “kell” néznie és csak azt követően fog elérhetővé válni a számodra!

      Remélem mihamarább sikerrel jársz, mert tényleg nagyon sok jó-új dolgoz hoz az új Tizen és most nem arra célzok, hogy prezentációt vezérelhetsz az óráddal!!!
      :)

 • Kengurujack

  Egyébként működik a magyar nyelvű kézírás és igen jó hatékonysággal. Viszont nekem gyorsabban megy az írás a T9-el támogatott billentyűzettel.