2018. március 22.
Szerviz
Kezdőlap » Android mobilok » Lesz 6 GB RAM-os Galaxy S8, de van egy rossz hírünk
Lesz 6 GB RAM-os Galaxy S8, de van egy rossz hírünk

Lesz 6 GB RAM-os Galaxy S8, de van egy rossz hírünk

Idén januárban elkezdtek felröppenni olyan pletykák, hogy a Samsung Galaxy S8 kapni fog egy 6 GB RAM-mal szerelt változata is. A megnövelt rendszermemóriával érkező variánsnak azonban nem örülhetünk globálisan. A legfrissebb hírek szerint az említett kiadás csak bizonyos piacokon lesz kapható. 

Minden napra jut valami Galaxy S8 tudnivaló, pletyka vagy értesülés, ennek a legújabbnak azonban sokan nem fognak örülni. A 6 GB RAM-mal ellátott Galaxy S8 kizárólag a kínai vásárlók számára lesz elérhető, a többieknek be kell érni 4 GB operatív memóriával. Egyébként a plusz RAM valószínűleg semmilyen érezhető előnyt nem jelent majd, de a Samsung nem szeretne hátrányba kerülni a 6-8 GB memóriával szerelt kínai csodákkal szemben az ázsiai piacon.

A hír forrása Kevin Wong, aki egy Weibo poszt formájában tette közzé értesüléseit. Az úriember egyébként egy kutatási igazgató az IHS kínai részlegénél, így valószínűleg van rálátása bizonyos folyamatokra. Ennek ellenére természetesen nem szabad készpénznek venni az állítását, hiszen a Samsung ebből még semmit nem erősített meg hivatalosan.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!

Szerző: Németh József Richárd

Németh József Richárd