2018. január 19.
Szerviz
Kezdőlap » Egyéb hírek » Letölthetőek az Android Oreo háttérképei és csengőhangjai
Letölthetőek az Android Oreo háttérképei és csengőhangjai

Letölthetőek az Android Oreo háttérképei és csengőhangjai

Alig pár napja lett hivatalos a legújabb Android verzió, mely az Oreo kódnevet kapta. A rendszerben található háttérképek és csengőhangok máris elérhetővé váltak, érdemes egy pillantást vetni rájuk.

Augusztus 21-én startolt el a legújabb Android, mely már a 8. főverzió a sorban a robotos operációs rendszerből. Tekintve, hogy mindig valamilyen édesség után szokták a kódnevet választani, most sem volt ez másképp, és az Oreo-ra esett a választás.

Ami magát a rendszert illeti, egyelőre túl sok újdonságról nem tudunk beszámolni, csak azokról, amelyek már korábban is feltűntek a béta verziókban. Vannak értesítési csatornák, adaptív ikonok, értesítési pöttyök az ikonokon, kép a képben funkció, gyorsabb bootolás, megújult beállítások menü, és még jó néhány egyéb újítás.

Mivel sok embernek a készülékére már nem fog megérkezni a friss rendszer, így biztos sokan örülni fognak a hírnek, hogy bizonyos dolgok már bárki számára elérhetők belőle. Ezek a háttérképek és a hangok, melyeket az alábbi linkeken letölthettek:

Forrás: Goandroid

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!

Szerző: Robi

  • Kaminszky Bence

    Én még mindig várom a frissítést a pixel xl-emre de egyenlőre semmi. Tudja valaki meddig húzzák az ota frissítések kiadását?