2018. március 22.
Szerviz
Kezdőlap » Egyéb hírek » 360 fokban vesz az új Magicsee P3 kamera
360 fokban vesz az új Magicsee P3 kamera

360 fokban vesz az új Magicsee P3 kamera

Megjelent Magyarországon is az új Magicsee P3 kamera, amely két széles látószögű lencséjének köszönhetően 360 fokos fotók és videók rögzítésére alkalmas.

A Magicsee P3 tulajdonképpen egy akciókamera, de normál felvételek helyett 360 fokban rögzít, azaz egyszerre belátja a teljes teret, így nem titok többé, hogy ki áll a kamera “mögött”!

A kamerához Android, iOS, Windows és Mac OS alkalmazás is letölthető, azaz szinte bármilyen eszközről tudjuk vezérelni. Élőben nézhető a képe okostelefonról vagy számítógépről, és az elkészült 360 fokos felvételeket azonnal meg tudjuk osztani például Facebookon vagy YouTube-on.

A Magicsee P3-mal 360 fokos képeket 18 megapixel (6080×3040) felbontásban lőhetünk, videókat pedig 3040×1520 pixelben, de akár Time-lapse videókat is tudunk rögzíteni. Azt persze érdemes számításba venni, hogy a 360 fokos kameráknál máshogy kell értelmezni a felbontást, hiszen itt egyszerre a teljes képnek csak egy kis részét látjuk, azaz nem lesz olyan éles a felvétel, mint egy hagyományos fotónál/videónál. Ez a technológiából adódik, és minden ilyen eszközre igaz, de a kategóriáján belül kifejezetten jól teljesít a Magicsee kamerája. (A képminőségről itt olvashatsz bővebben.)

A kamera kompatibilis a legtöbb állvánnyal és szelfibottal, és jár hozzá egy 30 méterig vízálló tok is, amivel különleges víz alatti felvételeket készíthetünk. Az újdonság már Magyarországon is kapható, itt tudod megvásárolni 1 év teljes körű garanciával és ingyenes szállítással.

Frissítés: közben le is teszteltük a Magicsee P3-at, ilyen 360°-os fotót készít:

Mozgasd a képet az egérrel (vagy mobilon az ujjaddal)!

A teljes tesztet itt olvashatod el a kameráról.

forrás: Droidvilág

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!

Szerző: Szakos Péter

Szakos Péter
Informatikus, online marketinges, újságíró, blogger és a Napidroid.hu alapítója.