2018. január 22.
Szerviz
Kezdőlap » Android mobilok » Kiadták az LG G6-ra az Android 8.0 Oreo frissítés bétáját
Kiadták az LG G6-ra az Android 8.0 Oreo frissítés bétáját
LG G6 (fotó: Mashable)

Kiadták az LG G6-ra az Android 8.0 Oreo frissítés bétáját

Alig egy nappal azután, hogy az LG bejelentette az LG V30 Oreo frissítésének elindulását, kiderült, hogy a dél-koreai vállalat már javában teszteli a kekszes rendszert az LG G6-ra. Az LG februárban bemutatott csúcstelefonja sem marad ki tehát a nyolcas verziószámú Android jóságaiból, lássuk mire érdemes számítani!

Az új Android rendszert a kínai LG G6 tulajdonosok már tesztelhetik is, elsőként ugyanis őket érte az a szerencse, hogy kipróbálhatják az Oreót a készüléken. Az egyik felhasználó volt olyan rendes, hogy képernyőképeket is készített a szoftverről, majd azokat közkinccsé tette.

A beszámolók szerint javult a rendszersebesség és az üzemidő, megújultak az ikonok és a beállítások menüje, illetve számos más olyan funkció érkezett, amelyek az Android 8.0-ban debütáltak.

A most kiadott szoftver verziója V19A, és a következő modellszámú készülékekre fog eljutni: LGM-G600L, LGM-G600S, LGM-G600K, LGM-G600LR, LGM-G600SR, LGM-G600KR, LGM-G600LP, LGM-G600SP,  LGM-G600KP, LG-H870, valamint LG-H870U. Arról még nincs semmilyen információ, hogy pontosan mikor indítják el a végleges változatot, de a tesztelés tényéből kiindulva valószínűleg nem kell már sokat várnunk.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!

Szerző: Németh József Richárd

Németh József Richárd
 • Abigél Ráhel

  lick bite de mekkora . A helyes cím .ÁZSIA EGYES részein….Szaglotok bakker…TO'”Dom/BAN,,,,

 • Fülöp Márton

  A h870ds re is kijon a frissites?

  • Péter

   Persze, mind megkapja, csak az eredeti hírben valamiért ezek voltak felsorolva.