2017. december 11.
Szerviz
Kezdőlap » Android mobilok » Máris megválasztották 2017 legjobb mobilját
Máris megválasztották 2017 legjobb mobilját

Máris megválasztották 2017 legjobb mobilját

Kicsit elhamarkodottnak tűnik október elején kiosztani az év telefonja címet, de a neves TechRadar magazin most mégis megtette ezt, és az eredmény nem túlzottan meglepő.

Nemrég tartották meg a Mobile Choice Consumer Awards 2017 díjátadót, amelyet a TechRadar szervez, és az eseményen a Galaxy S8-at választották meg az év telefonjának. Emellett az S8 lett az év legjobb kameramobilja is, a Samsung pedig az év gyártója.

Elég furcsa az időzítés, hiszen az év még nem ért véget, hátra van többek között a Huawei Mate 10 modellek bemutatója, de egyéb érdekes készülékek is befuthatnak 2017 hátralévő részében. Az viszont vitathatatlan, hogy a Galaxy S8 kiváló mobil lett, és bizonyára sokan egyetértenek a döntéssel.

Egyébként nem csak a Samsung nyert díjakat. A Honor 9 győzedelmeskedett a “középkategóriás” telefonok között (Best Mid-Market Phone a pontos elnevezés), a legjobb olcsó mobil pedig a Moto E4 lett. Utóbbi olyan készülékek elől szerezte meg a díjat, mint a Nokia 3310 (2017), a Galaxy J3 és a Honor 5C.

forrás, via, via2

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!

Szerző: Szakos Péter

Szakos Péter
Informatikus, online marketinges, újságíró, blogger és a Napidroid.hu alapítója.
 • Péter Izsó

  Minden bizonnyal a Samsung kapacitálta a döntés előrehozatalát!
  Még egy negyed év vissza van az évből, így nagyon nem tekinthető az “ÉV” telefonjának!

  • Dániel Kerek

   Ahha, 2 hónap aznegyed év :D

   • hogabesz

    A forrás szerint ez már 4 napja megtörtént, ami igencsak október eleje, szóval igen, negyedév.

   • ZRS

    Okróber, November, December. Ez 3 hónap szerintem. 12/4=3, szóval ez negyedév te buta kis fasz.

  • Jakesz

   Nem is az idő számít, hanem az, hogy még hány csúcstelefont adnak ki az évben, ami mindössze kettő. A Huawei Mate 10, meg az Iphone X. A szifon mondjuk nem kérdés, hogy szóba sem jöhet nyertesként, de a Huaweit illett volna megvárni.

 • Botti

  Ha jól emlékszem, a pénzügyi 4. negyedév a telefon gyártók (nem is tudom, az Apple-t közéjük merjem-e sorolni) esetében eltér a naptári negyedévtől, talán ez is lehetett a háttérben. Nem tudom, számít-e a legjobb telefon esetében a legjobb szoftver is, mert az meg pláne független a telefontól – kiváló telefonon is lehet gagyi a szoftver, béna telefonon is lehet zseniális a szoftver. Mivel Consumer awards, az idei iPhone-ok közül még nem sok consumer szavazhatott, és ha ezt így időzítik, ők minden évben rendre le is fognak maradni, hogy cserébe épp a fa alá érkezzen az új telefon (gyártási dátum szerint új, nem tudásra értettem).

 • Laci Kovács

  Hát igen azt illett volna… Meg azon csodalkozom hogy a Huawei P10-et se említik meg.. Pedig szerintem jobb telefon nemis kell mint a P10. A Samsung az max hűtő be jo meg mosógépbe..😅

 • Péter Izsó

  Mielött bárki is Samsung ellenesnek titulálna:
  2 telefonom is van Note3 , Note4 (Páromé J5) az órám S3 Frontier (páromé S2 classic) a tv-m szintén (2-is) Samu.
  De a Mate 10 napokon belül be lesz mutatva (okt.16) a megjelenés rá 2-3 hétre datálható. (nincs még hivatalos dátum) .
  Ezet tükrében az év végi dömpingbe (karácsony, …) mindenképpen bóven hasíthat magának a képzeletbeli tortából!
  Azonban a legobb készülék nem eladási adatok alapján kerül kiválasztásra, hanem technikai és stílus meg használhatósági szempontok alapján.
  Tehát:
  -Igen, ez a választás igen is el lett “kapkodva” és nehezen hihető, hogy nem gyakoroltak nyomást a döntés meghozatalának előrehozatalára!

 • Somodi Tamas

  Lg V30-nál hol jobb már a szutyok s8?