2017. december 11.
Szerviz
Kezdőlap » Android mobilok » Még a Galaxy S9 sem kapja meg a sokak által várt újítást
Még a Galaxy S9 sem kapja meg a sokak által várt újítást

Még a Galaxy S9 sem kapja meg a sokak által várt újítást

A Samsung eredetileg a Galaxy S8-ba szerette volna beépíteni a kijelzőbe szerelt ujjlenyomat-olvasót, de a technológia állítólag annyira gyerekcipőben jár, hogy még az utódból is ki fog maradni ez a fícsör.

A Galaxy S8 hátlapi ujjlenyomat-olvasója sokaknak nem nyerte el a tetszését, hiszen egy elég szerencsétlen helyre, a kamera mellé került a szenzor. A Note 8-nál is hasonló lesz a helyzet, ez már biztos, és egy friss jelentés szerint még a Galaxy S9-ben sem lesz kijelzőbe épített szenzor, azaz marad a hátlapi olvasó.

Samsung Galaxy S8+

Az első Samsung mobil, amely megkapja a sokak által vár újítást, a Galaxy Note 9 lesz a hírek szerint, azaz még több, mint egy évet kell várnunk, mire a dél-korai gyártó adaptálni tudja a technológiát.

Eddig egyébként a Synaptics szállította a ujjlenyomat-olvasókat a Samsung számára, az új, kijelzőbe épített megoldást azonban az Egis biztosíthatja majd, és állítólag 4-5-ször annyiba fog kerülni, mint a hagyományos szenzorok.

Mindez persze még csak pletyka, elég messze van a Galaxy S9 bemutatója, tehát érdemes fenntartásokkal kezelni a híreket.

forrás: 9to5Google

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!

Szerző: Szakos Péter

Szakos Péter
Informatikus, online marketinges, újságíró, blogger és a Napidroid.hu alapítója.
 • Péter Izsó

  Szánalmas.
  -Na nem mint ha hiányozna, de már van gyártó aki működő készüléket tett le az asztalra a technológiával! Mi több, nemcsak a kijelző mözé, de a hátlap !alá! is tett egy szenzort!!!

  SAMSUNG
  -Milyen újítást tudsz felmutatni?

  – Hajlított kijelző? Rongyrázás, értelme nulla!
  – Dedikált aszisztens gomb? Fényképezni meg nincs semmi, és át se lehet programozni. Hulladék!
  – Csökkentett kapacitású akku? Egy akkora készülékbe mint a Note8, S8, S8+ simán lehetne 2x akkora akku mint jelenleg! (kapacitásra) Ki a retket érdekelné, hogy nem olyan vékony a készülék?

  Husom, meg kellene hallgatni a felhasználókat mit szeretnének és jobbak lehetnétek!