2018. március 21.
Szerviz
Kezdőlap » Android mobilok » Meglepő eredménnyel zárult az Essential Phone ejtéstesztje
Meglepő eredménnyel zárult az Essential Phone ejtéstesztje

Meglepő eredménnyel zárult az Essential Phone ejtéstesztje

Andy Rubin szupertelefonja végre kapható már az Egyesült Államokban és Kanadában, de az Essential Phone nem feltétlenül nyerte el mindenki tetszését. A szervizesek például abszolút szerelhetetlennek tartják, így aztán nem meglepő, hogy mások letesztelték azt, hogy mit bír a készülék, ha fizikai behatásokról van szó. Az eredmények elég meglepőek lettek.

Természetesen az elkövető ismételten a JerryRigEverything YouTube csatorna tulajdonosa, Zack, akit már jól ismerünk a különféle karcolás, égetés, és egyéb strapatesztek okán. Az úriember munkásságát még nézni is rossz, de valahol megvan a maga haszna. Általában egyébként nem szokott ejtésteszteket csinálni, de most az Essential Phone kedvéért kivételt tett. Az ok egyszerű: a készülékhez felhasznált anyagokkal nem sűrűn szoktunk okostelefonokban találkozni, Rubin mobiljának ugyanis titán kerete, valamint kerámia hátlapja van.

A kerámiáról úgy tartják, hogy keményebb, de törékenyebb mint az üveg, szóval ha ripityára törne az Essential Phone hátulja az ejtésteszt során, akkor a készülék csak hozná a papírformát. És különös módon mégsem ez történik, a hátlap nagyon jól bírja a strapát. Ugyanakkor a Gorilla Glass által oltalmazott kijelző nem ennyire szerencsés. Nyilván a videón látható próbatétel messze nem tudományos körülmények között zajlik, de azért látnivalónak elég érdekes, arra pedig bőven elég, hogy mindenki levonja a szükséges tanulságokat.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!

Szerző: Németh József Richárd

Németh József Richárd