2018. január 18.
Szerviz
Kezdőlap » Android mobilok » Mégsem lesz ronda a Galaxy S8
Mégsem lesz ronda a Galaxy S8

Mégsem lesz ronda a Galaxy S8

Az utóbbi hetekben rengeteg kiszivárgott fotón láthattuk a Samsung Galaxy S8-at, és a legtöbben nem voltak maradéktalanul elégedettek a kinézettel. Szerencsére van egy remek hírünk.

Sokan azt kifogásolták, hogy a színes (azaz nem fekete) modelleknél kifejezetten ronda az előlap a rengeteg fekete szenzor miatt. Mutatom is miről van szó:

Szerencsére mégsem ilyen lesz a Galaxy S8, ugyanis az összes színváltozat egységesen fekete előlapot kap! Az eddigi fotókon nem tudjuk, hogy miért látható ez másként, talán csak prototípusokról van szó, vagy van rajtuk egy színes kijelzővédő, de @evleaks szerint egyik S8 modell sem jön ilyen színes előlappal.

Az egységes fekete előlapnak több előnye is van. Nem olyan feltűnő a sok szenzor, és így kikapcsolt kijelzőnél vagy fekete háttér esetén teljesen egybeolvad a megjelenítő a vékony kerettel, köszönhetően az AMOLED technológiának.

Persze biztosan lesznek olyanok, akiknek így sem tetszik majd az S8, például a hosszúkás kialakítás miatt, az viszont mindenképpen megnyugtató, hogy valószínűleg nem fogja elrondítani az előlapot a rengeteg szenzor.

A Galaxy S8 és S8+ bemutatója március 29-én lesz, azaz már nem kell túlzottan sokat várnunk a hivatalos információkra. További érdekes híreket itt találsz a készülékekről.

forrás: @evleaks, via Sammobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!

Szerző: Szakos Péter

Szakos Péter
Informatikus, online marketinges, újságíró, blogger és a Napidroid.hu alapítója.
 • Simon Tibor

  Még most sem tetszik,de majd élőben meglátjuk milyen benyomást tesz. Egyenlőre béna hosszúkás a telefon az edge és a Home gomb hiányának,kialakítása miatt.

 • antraxx25

  Nekem bejön ez a hosszúkás forma,bár még szokni kell,főleg ha az S7 edhez hasonlítjuk. De egyébként ha csak a hátlapja lesz színes,az nem is baj,sőt jobb is.
  Remélem lesz belőle ezüst vagy valamilyen kék színű.

 • Burás Ádám

  De azért Apple Iphoneval lett csinálva a kép. A nagy vállalati konkurencia.

 • EztLehetetlenVoltLeirni

  MIÉRT NINCS HOME GOMB???