2017. április 30.
Szerviz
Kezdőlap » Android programok » Merész kijelentést tett a Sony
Merész kijelentést tett a Sony

Merész kijelentést tett a Sony

A Sony sokak kedvence itt nálunk is, legyen szó akár okostelefonokról, konzolokról vagy egyéb termékekről. Az első termékcsoport ugyan okozott már fejtörést az ázsiai vállalatnak, de a cég lendülete továbbra is töretlen. Olyan szinten, hogy a Sony ígéretet tett arra, hogy az első olyan gyártó lesz, amelyik elérhetővé teszi készülékeire az Android 7.1.1-es frissítést. 

Az Xperia Concept fejlesztési brigádjának állítása szerint a friss rendszer mihamarabbi elérhetővé tétele az elsődleges prioritásuk. A csapat azt nyilatkozta, hogy ha bárki hamarabb elérhetővé teszi a rendszer legújabb verzióját, bátran meg lehet őket dobálni rohadt paradicsommal. :) Természetesen a merész kijelentés nem érvényes a Google-re, hiszen a Mountain View-i vállalatot lehetetlen lekörözni az aktuális Android verziók közzétételében. A Sony csapata azt állítja, már náluk vannak a forráskódok, és már csak a GMS programcsomagra, valamint a kompatibilitási tesztekhez szükséges csomagokra várnak a keresőóriástól.

android-n-developer-preview-xperia-z3

Az Android 7.0-s frissítéseket egyébként már meg is indította a vállalat, az Xperia X Performance és az Xperia XZ modellekre is elérhető már az új szoftver egyes régiókban. Minden bizonnyal a 7.1.1-et is ezek a készülékek kapják majd meg elsőként, de a többi X szériás modellre is megérkezhet majd az aktuális verzió.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!

Szerző: Németh József Richárd

Németh József Richárd
 • Péter Izsó

  Inkább azt nyilatkozták volna, hogy minden futtatni képes készülékük megkapja az új (7.1.1) droidot!
  Ebben nem akar valaki úttörő lenni?

  • Kayla

   Az ígéret tényleg átlátszó, ez alapján elég ha egyetlen típusra, egyetlen régióban megjelenik…

   Még abban sem akar (vagy tud) egyik sem úttörő lenni, hogy legalább a biztonsági javításokat időben kiadják.