2018. január 16.
Szerviz
Kezdőlap » Android programok » Mesterséges intelligenciát kapott a Messenger
Mesterséges intelligenciát kapott a Messenger

Mesterséges intelligenciát kapott a Messenger

Nem telik el úgy hét, hogy ne hallanánk valamilyen Messengerrel kapcsolatos újításról. Nemrég kaptuk meg a reakciókat és az említéseket, most pedig egy mesterséges intelligenciával működő asszisztenst jelentett be a Facebook.

Egyszerűen csak M néven érkezett a Messenger saját virtuális asszisztense, ami folyamatosan monitorozza a beszélgetéseket bizonyos kulcsszavak után kutatva. Ha M úgy gondolja, hogy egy adott üzenet alapján a segítségünkre lehet, akkor feldobja egy buborékban a lehetséges opciókat, amelyek közül könnyen választhatunk.

Az új asszisztens segítségével lehet matricákat küldeni, pénzt kérni és küldeni, szavazást indítani egy csoportos beszélgetésben, elküldeni a pontos helyzetünket, találkozót egyeztetni, vagy fuvart kérni. Például ha azt írod valakinek, hogy “Hurrá!!”, akkor automatikusan előjönnek az ehhez kapcsolódó matricák, ha pedig azt, hogy “Találkozzunk holnap 4-kor”, akkor egyből létre tudsz hozni egy eseményt. A cél, hogy a felsorolt tevékenységeket sokkal gyorsabban el tudjuk végezni, mint eddig, de persze ha valakit zavar az új funkció, akkor ki is lehet majd kapcsolni.

Messenger M

Közzétette: Facebook – 2017. április 5.

Egyelőre csak az USA-ban érhető el az új asszisztens Androidon és iOS-en, és természetesen csak angol nyelven. Mondjuk én személy szerint nem sajnálom, hogy egy darabig kimaradunk belőle.

forrás: Facebook

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!

Szerző: Szakos Péter

Szakos Péter
Informatikus, online marketinges, újságíró, blogger és a Napidroid.hu alapítója.
 • zoen 98%

  Az a baj hogy tovább mennek -Márton Bede

 • Jakesz

  Ezt legalább ki lehet kapcsolni, nem úgy, mint a messenger dayes baromságot

 • M3tal c0re

  “folyamatosan monitorozza a beszélgetéseket” tudom, hogy technikai feljődés stb, de azért szerintem elég ijesztő, hogy ma már minden lélegzetvételünk figyelve van, és lassan az AI dönti el, hogy leírhatunk-e egyáltalán egyes dolgokat…

 • Róbert “Feka” Kálai

  Használjatok Messenger Lite ot xD Meg Facebook Lite ot …

  Kb 1 éve használom őket.
  Egyre több hülyeség van a rendes verzióban.. meg lassan anyi helyett foglal mint pl a MC X játék..
  nevetséges.
  Meg 3gb net kell h 1 hónapig használhasd őket .. pff