2017. december 15.
Szerviz
Kezdőlap » Android mobilok » Nagyon drága lesz a Huawei Mate 10 Pro
Nagyon drága lesz a Huawei Mate 10 Pro

Nagyon drága lesz a Huawei Mate 10 Pro

Nemrég kiderült, hogy hogyan is néz ki valójában a Huawei Mate 10 legdurvább, Pro kiadása, most pedig a várható árra is fény derült. Mélyen zsebbe kell majd nyúlni!

A Mate 10 Pro gyönyörű dizájnt kap, és a méretes kijelzőt szinte alig veszi majd körbe keret, azaz megfelel a legfrissebb trendeknek. Ennek, és a brutális csúcshardvernek azonban ára van, egy ismert kiszivárogtató szerint a mobil 930-940 euró körüli összegbe kerül majd a kontinensünkön. Ez azt jelenti, hogy Magyarországon egy kicsivel 300 ezer Ft fölötti árra lehet számítani.

Összehasonlításképpen a Galaxy Note 8 999 eurós áron nyitott, az olcsóbbik iPhone X-ért pedig 1179 eurót fognak kérni, ha egyszer megjelenik, tehát nem a Mate 10 Pro lesz a legdrágább csúcsmobil, de mindenképpen ott lesz az élmezőnyben.

A Mate 10 Pro egyik fő vonzereje a 6 colos, 18:9-es QHD+ megjelenítő lehet, valamint a Huawei legújabb csúcslapkája, a Kirin 970, ami egy különálló processzort kapott a mesterséges intelligenciával kapcsolatos számításokhoz. A kamera is egyedülállónak ígérkezik, két darab f/1.6-os egység kerülhet a mobil hátlapjára, egy 20 és egy 12 megapixeles.

A Pro modell mellett számítunk egy sima Mate 10-re és egy Mate 10 Lite-ra is, mindhárom készüléket október 16-án mutatják majd be Münchenben.

forrás: Twitter

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!

Szerző: Szakos Péter

Szakos Péter
Informatikus, online marketinges, újságíró, blogger és a Napidroid.hu alapítója.
 • expa

  Az a gond a droidos telókkal, hogy iszonyxatosan gyorsan veszítenek az értékükből nem úgy mint a nagy vetéjtárs…

  • Souky Sanjay

   Melyik vetéLYtársra gondoltál?

 • Lajos Kelemen

  Ha valaki szerkeszti ezt az egyébként remek netes felületet, tényleg nem veszi észre, hogy
  a szerző vagy szerzők minden felsőfokú jelzőt feledve (vagy, félek, nem is ismerve) a “durva” kifejezéssel pótolnak: itt egy telefon durván jól néz ki, s ha magas az ára, akkor az itt durva ár. S ha jól néz ki, akkor durván jól néz ki, durva, durva, durva – cikkíróik szókincse
  ennyire szegényes lenne? Ha így van, az tényleg “durva” – másképp mondva eléggé szánalmas, már-már durván szánalmas…

  • Péter

   Kedves Lajos! Valóban lehet, hogy sokszor használom ezt a szót, az ember a saját munkáján kevésbé veszi észre az ilyesmit. Rengeteg munkám van napi szinten az oldalban, és amennyire lehet, azért törekszem a minőségre. A kritikát köszönöm, igyekszem megfogadni. ;)

   • Lajos Kelemen

    Kedves Péter! Író vagyok – esetleg lásd Wikipédia-szócikk -, egyszerűen bántja a szememet, ha a mi szinonimákban gazdag nyelvünk tarkaságát valaki a kínos stílustalanság egysíkú divatszavaival oltja ki; bennem a figyelmeztetéssel jó szándék munkált; örülök, hogy elegáns a viszontválasz.
    További jó munkát.