2018. március 21.
Szerviz
Kezdőlap » Android mobilok » Nem lesz moduláris az LG G6
Nem lesz moduláris az LG G6
LG G5

Nem lesz moduláris az LG G6

Az LG G5 finoman szólva sem lett egy sikermobil, úgy látszik a moduláris kialakítás nem nyerte el a vásárlók kegyeit, ezért az LG valószínűleg nem erőlteti tovább a dolgot.

Korábban még az LG azt nyilatkozta, hogy nem hagynak fel a moduláris dizájnnal, és a V20 azért nem kapott ilyen kialakítást, mert egy másik széria tagja, és egyszerűen egy másik koncepciót képvisel. Ráadásul a V20 dizájnja már nagyjából végleges volt, mire a G5 piacra került, azaz a rossz eladási adatok nem befolyásolhatták túlzottan a fejlesztést. Ezzel azt sejtette a gyártó, hogy a G6 még lehet moduláris, de egy friss dél-koreai jelentés ennek az ellenkezőjét állítja.

LG-G5-hivatalos-01

Iparági résztvevők beszámolói alapján az LG G6 biztosan nem lesz moduláris, az LG nem erőlteti tovább a dolgot. Ez teljesen érthető, és az is, hogy a gyártó egyelőre nem vallja be a kudarcot, hiszen az még inkább rontana a G5 eladási mutatóin.

Az LG G6 valamikor tavasszal kerül majd piacra, minden bizonnyal Snapdragon 830 processzorral, mást azonban egyelőre nem tudni róla.

forrás

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!

Szerző: Szakos Péter

Szakos Péter
Informatikus, online marketinges, újságíró, blogger és a Napidroid.hu alapítója.