2017. április 25.
Szerviz
Kezdőlap » Android mobilok » Lekapcsolják a Galaxy Note 7-eket
Lekapcsolják a Galaxy Note 7-eket

Lekapcsolják a Galaxy Note 7-eket

A visszahívás ellenére még mindig akadnak néhányan, akik ragaszkodnak a Note 7 mobiljukhoz, de hamarosan ők is rákényszerülnek a készülék cseréjére.

A Samsung hivatalosan is megerősítette, hogy december 19-én egy olyan frissítést ad ki a Galaxy Note 7 modellekre az Egyesült Államokban, amely teljesen letiltja, használhatatlanná teszi a készülékeket. Európában sem sokkal jobb a helyzet, itt december 15-én indul meg a csúcsmodell további korlátozása. Teljes letiltásról itt egyelőre nincs szó, de 30%-ra korlátozzák az akkumulátor kapacitását, azaz fél napot is alig fog bírni a mobil egy töltéssel.

note-7-ban-header

Ha eddig nem vitted vissza a Note 7-ed, akkor ezek után már tényleg érdemes elgondolkoznod a váltáson. A frissítéseket persze meg lehet kerülni, de nem kizárt, hogy később még komolyabb szankciók lesznek. Egyes országokban már letiltották a hálózatról a Note 7-eket, és a távolról történő deaktiválás sem elképzelhetetlen.

via Sammobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!

Szerző: Szakos Péter

Szakos Péter
Informatikus, online marketinges, újságíró, blogger és a Napidroid.hu alapítója.
 • Imre Matula

  De nem kell frissíteni és kész! Akkor marad minden ahogy volt. Gondolom így megy nem? Kiírja, hogy frissítés van és ha nem töltöd le akkor működik tovább nem???

  • Tibor Turi

   A cikk végén van a lényeg, előbb-utóbb távolról deaktiválják őket.

 • 123XYZ

  Pedig akik még mindig nem vitték vissza és nem frissítették a telefont azok nem csak a saját hanem mások testi épségét is veszélyeztetik!