2017. december 15.
Szerviz
Kezdőlap » Android mobilok » Régóta várt újítások debütálhatnak az LG G6-ban
Régóta várt újítások debütálhatnak az LG G6-ban
LG G5

Régóta várt újítások debütálhatnak az LG G6-ban

Hallhattunk már korábban 1-2 érdekes információmorzsát az LG G6-ról, most pedig újabb hírek érkeztek, amelyeknek bizonyára sokan örülni fognak.

Az LG G6 egyik nagy újítása a vízállóság lehet, amire bizonyára sok LG rajongó várt, hiszen a konkurencia egy része már ilyen mobilokkal operál a csúcskategóriában, elég csak az Apple-re, a Samsungra vagy a Sony-ra gondolni. Hogy pontosan milyen IP tanúsítványt kapunk, azt még nem tudni, de az IP67 vagy IP68 a legvalószínűbb.

Másik újdonság a vezetéknélküli töltés lehet, ami szintén egyre népszerűbb, és mindenképpen egy hasznos extra. Ezen kívül pedig az új csúcsmodellben debütálhat az LG fizetési megoldása, amihez az ujjlenyomat-olvasón túl írisz-szkenner is rendelkezésre áll majd az azonosításra.

Korábban arról lehetett olvasni, hogy az LG kukázza a moduláris dizájnt a G5 gyenge eladási mutató miatt, az viszont mindenképpen jól hangzik, hogy ennek ellenére maradhat a cserélhető aksi.

via GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!

Szerző: Szakos Péter

Szakos Péter
Informatikus, online marketinges, újságíró, blogger és a Napidroid.hu alapítója.
  • Feri

    Cserélhető aksi mellett nagyon csúcs vízállóságra nem lehet számítani. IP67 lesz az szerintem, jó esetben is. Vagy elhagyják a cserélhetőséget.