Így nézhet ki az LG V30

0

Az LG G szériáján kívül a V családba tartozó készülékek reprezentálják a vállalat felsőkategóriás okostelefonjait. Az előbbiek az év első felében jelennek meg, utóbbiak pedig a második félévben igyekeznek elnyerni a prémium kategóriás eszközökre vágyó vásárlók kegyeit. A hamarosan érkező LG V30 végre megtekinthető renderképeken, mégpedig az OnLeaks néven futó szivárogtatónak köszönhetően.

Számos állítólagos render került napvilágra, amelyek az alábbi videón is látható CAD dizájn alapján készültek.

Ha hihetünk ezeknek a képeknek, akkor akárcsak az LG G6 esetében, ez a készülék is egy nem eltávolítható akkumulátort fog kapni, a hozzá megfelelő formatervvel. A megjelenítő 6 hüvelykes, 18:9 képarányú FullVision kijelző lesz, azonban se híre, se hamva az elődök másodlagos képernyőjének. A készülék hátlapjának főszereplője a duál kamerakészlet, telefotó helyett várhatóan egy széles látószögű lencsével.

Ami még érdekes lehet az az, hogy az LG V30 támogathatja a vezeték nélküli töltést, és ez remélhetőleg nem egy régióhoz kötött fícsör lesz, mint az LG G6 esetében. A készüléket várhatóan augusztus 31-én mutatják be, egy nappal az IFA kiállítás előtt.

via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid