2018. január 21.
Szerviz
Kezdőlap » Android mobilok » A Samsung Galaxy Note 5 megkapta a Note 7 felhasználói felületét
A Samsung Galaxy Note 5 megkapta a Note 7 felhasználói felületét
Samsung Galaxy Note 5

A Samsung Galaxy Note 5 megkapta a Note 7 felhasználói felületét

A Samsung elkezdett útjára indítani egy olyan frissítést a Galaxy Note 5-re, ami lényegében elhozza rá a sajnálatos módon elkaszált Note 7 felhasználói felületét. A Note 5-ön kívül még más készülékek is részesülnek a Grace UX értékes lehetőségeiben. 

A Samsung Galaxy Note 7 egy kiváló okostelefon lett volna, remek szoftveres opciók garmadájával, de az egyre sűrűbben előforduló balesetek miatt végül a gyártó kénytelen volt teljesen kivonni a forgalomból a phabletet. A készülék ha úgy vesszük lélekben tovább fog élni, hiszen az általa futtatott Grace UX interfészt megörökli a Note 5, illetve eljut majd az S7 széria tagjaira is a Nougat frissítéssel.

grace-uxnote5 graxeuxnote-2

Jelenleg még csak a dél-koreai Galaxy Note 5-ök kapták meg az új felületet, ezek közül is csak azok, amelyek a Korea Telecom hálózatához vannak kötve. A firmware verzió KKU2CPI1, az Android rendszer pedig Marshmallow 6.0.1. Ahogyan megszokott, az adatok OTA-n keresztül érkeznek, és vélhetően egyre több készülékre fognak eljutni a közeljövőben. A türelmetlenek persze nézegethetik a Beállítások menü ide vonatkozó részét.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!

Szerző: Németh József Richárd

Németh József Richárd
  • Péter Izsó

    Nem akarok szónokolni, de ha már a Note5 volt az utolsó széria amit kiadtak és az is kereskedelmileg jócskán elmaradt a várt sikertől nem kellene a Note 7 fiaskó után az elődöt frissíteni az Android 7/7.1-re?
    Nem lenne elvárható?
    Mert szerintem az S7 – S7edge után elsőként kellene megkapnia az új droidot!!!!!!!