2018. március 21.
Szerviz
Kezdőlap » Wear » Samsung Gear Sport és IconX 2018 hivatalos ár és megjelenés
Samsung Gear Sport és IconX 2018 hivatalos ár és megjelenés
(GsmArena.com)

Samsung Gear Sport és IconX 2018 hivatalos ár és megjelenés

A Samsung már jó ideje jelen van a viselhető eszközök piacán, és nemrég újabb két termékkel bővítette a listáját. Az egyik a Gear Sport okosóra, a másik pedig a Gear IconX 2018, amely egy vezeték nélküli fülhallgató.

Gear Sport

Ez a Samsung következő sportoláshoz készített okosórája, amely a Gear S2-höz és a Gear S3-hoz hasonlóan egy kör alakú 1,2 colos megjelenítőt kapott. Az új kütyünél a tervezők nem csak a dizájnra figyeltek, hanem az eszköz strapabíró képességére is, ugyanis megkapta a katonai minősítést, ami igazolja, hogy jól bírja a megpróbáltatásokat. Az új okosóra képes lesz úszás, pulzus és aktivitás mérésére, valamint támogatja az offline Spotify-t is, ezen felül 50 méter mélységig ellenáll a víznyomásnak. Az új Gear Sport órát kék és fekete színben lehet majd megvásárolni 300 dolláros áron, amit már elő is lehet rendelni a a Samsung.com és a BestBuy.com oldalán, de csak október 27-én indul a forgalmazás.

Gear Sport (GsmArena.com)

 

Gear IconX 2018

A dél-koreai gyártó megerősítette a tavaly bemutatott IconX vezeték nélküli fülhallgató következő generációjának érkezését is. A dizájn kis mértékben változott, még könnyebb és ergonomikusabb lett, így biztonságosabb a viselése és kevésbé kell attól tartani, hogy futás közben elveszítenénk. A belső tárhely 4 GB, az akkumulátor kapacitása 82 mAh, ami nagy előrelépés az előző generációhoz képest, így 7 órányi zenelejátszás is kibír egy feltöltéssel. A fülhallgató használatához legalább Android 4.4-es rendszert használó készülék szükséges. Ez az eszköz is előrendelhető a Samsung.com oldalán 200 dolláros áron, de ez is csak október 27-én kerül a boltokba.

Gear IconX 2 (SamMobil.com)

Magyarországi megjelenésről és árról egyelőre nincs információ, de arra számítani lehet, hogy valamivel drágábbak lesznek, mint a nemzetközi piacokon.

SamMobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!

Szerző: Szabolcs