2018. január 21.
Szerviz
Kezdőlap » Android mobilok » Sony Xperia Z3+ európai megjelenés és árak
Sony Xperia Z3+ európai megjelenés és árak

Sony Xperia Z3+ európai megjelenés és árak

A Sony múlt héten mutatta be az Xperia Z4 nemzetközi piacokra szánt változatát, a Z3+-t, ami már ebben a hónapban megjelenik Európában.

Olaszországban június utolsó hetében kezdik meg a készülék forgalmazását, ahol az ajánlott fogyasztói ár 699 euró lesz. Az Egyesült Királyságban pedig már elő is rendelhető a mobil, 549 angol fontos áron. Konkrét, Magyarországra vonatkozó információink egyelőre nincsenek, de itt is valamikor a hónap végén jelenhet meg az Xperia Z3+, az ár pedig minden bizonnyal 200 ezer Ft fölött alakul majd.

Sony-Xperia-Z4-hivatalos-6

Az új csúcsmodell nem sokat változott a Z3 óta, inkább kisebb módosításokat eszközölt a Sony, de aki régebbi modellről készül váltani, annak érdemes lehet elgondolkozni a Z3+-on. A legfőbb újítás hardveres téren történt, hiszen immáron a Snapdragon 810 hajtja a készüléket, de a szelfizők is örülhetnek az 5 megapixelre növelt előlapi kamerának. A kijelző felbontása maradt Full HD, de ez nem olyan nagy baj, hiszen így sikerült megőrizni a 2 napos üzemidőt, ami bizony nem túl gyakori a csúcsmobilok között.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!

Szerző: Szakos Péter

Szakos Péter
Informatikus, online marketinges, újságíró, blogger és a Napidroid.hu alapítója.
  • Sanya Szabó

    a régebbi modell alatt mit értetek?Mert még z2-ről se nagyon érdemes váltani rá,csak mert kicsit jobb proci van benne amit amúgy se használsz ki.Sőt igazából a z5 se lesz jobb szóval akkor minek is kéne váltani?Minek dobjak ki +100-at legalább egy újabb típusra.Mikor semmi említésre méltó újítás nem történt.