2017. december 16.
Szerviz
Kezdőlap » Android mobilok » Tesztelték a Galaxy S8+-t, kiderült mit tud az új hardver
Tesztelték a Galaxy S8+-t, kiderült mit tud az új hardver

Tesztelték a Galaxy S8+-t, kiderült mit tud az új hardver

Nemrég felbukkant a Samsung Galaxy S8+ prototípusa az egyik tesztprogram adatbázisában, így kiderült, hogy mennyivel lehet erősebb az új csúcsmobil a tavalyi modelleknél.

A tesztelt készülék modellszáma SM-G955U, ami egyértelműen a Galaxy S8+-ra utal. A mobilban a Snapdragon 835 teljesít szolgálatot 4 GB RAM-mal, ami egybevág a korábban kiszivárgott specifikációkkal.

A mobil 1929 pontot ért el az egymagos tesztben, és 6084 pontot a többmagosban, ami egész korrekt előrelépés például a Snapdragon 820-as Galaxy S7 edge-hez képest, de azért akadnak már erősebb hardverek is. Egymagos tesztben még mindig az Apple A10 processzora a legerősebb, többmagosban pedig nagyon jó például a Mate 9-ben is megtalálható Kirin 960, de jó eséllyel a 10 magos Helio X30 is ráver majd a Qualcomm lapkájára.

BÓNUSZ: Nemrég kiszivárgott egy újabb rövid, pár másodperces videó a Galaxy S8-ról, érdemes megnézni!

források: (1), (2), (3)

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!

Szerző: Szakos Péter

Szakos Péter
Informatikus, online marketinges, újságíró, blogger és a Napidroid.hu alapítója.
 • gergő fabriczius

  Tavaly megjelent mobilokkal össze hasonlítva is “csak” második… bár idén is lehet esélye hiszen lapka és ram tekintetében, valamint kamera téren a legismertebb vetélytársak is hasonlót produkálnak, nem beszélve a kijelző felbontásáról és az akku méretéről, kivételt talán a Sony képez az XZ premium mobillal, de bőven lesz erősebb nála a piacon ahogyan tavaly is volt. Bár több apróság is kiemeli a tömegből , és sokat számíthat az IP68 tanúsítvány ami erősebb, kevésbé ismert gyártók csúcsmobiljaiból kimarad, azért lássuk be, a teljesítmény sokunknak nagyon sokat számít. Nem azért mert kihasználjuk, mert ennél többet szinte ki sem lehet (kivéve 1-2 komolyabb program), hanem mert ennyi pénzért a teljesítmény prestige kérdéssé válik.

 • Feri

  Felmerül az a kérdés is, hogy miért is akarják ezt a készüléket 300 000 Ft feletti áron indítani ezzel a teljesítménnyel?

  • gergő fabriczius

   Hmmmm…. valóban jó a kérdés! Úgy gondolom a neve miatt, ami ugyan megkopott “kicsikét” a Note7 miatt, már-már jogot formálnak az irreálisan magas árra. Ezt teszik az Iphone-nal is, de azért az egy más világ. Nem most, hanem majd néhány hónap múlva fogják azt érezni hogy mekkora hibát követtek el, közvetlenül a Note7 után. Infinity display… most komolyan. Bixby… ne már ( dedikált gombbal). A tulajdonosok 90%-a nem használja a személyi asszisztenst, megkockáztatom van aki nem is tudja hogy van ilyen a készüléken. Ahogy meg jelenik az S8 a szinte ugyanezt nyújtó S7 ára lejjebb esik és máris elindul az S8 lassú, ám de annál csúfosabb bukása. Nagyobb a kijelző…. nagy kaland. A többség nem vágyik ekkora kijelzőre szerintem. Úgy gondolom, ahogy most az S8-cal próbálnak kiutat találni a Note7 után, a Note8 ugyanezen az alapon fog készülni az S8 eladási alulteljesítése miatt. A többi prestige kérdés.

  • TRON

   300 felett lesz?

   • gergő fabriczius

    Ha felette nem is lesz de közel.

 • TRON

  Nem érzek nagy elõrelépést az s7 edge-hez képest.

 • Mare

  Csak én látom a rendszer infónál h 1.9 ghz es 8 magos proci van benne és 3 giga ram? Kajak a sok hőbörgőnek ez fel sem tűnt? Azért becseszne ha egy ilyen felső kategóriás telefonba csak ilyen hardver lenne. Plusz ennél még az s7 is erősebb. Kamu szaga van nagyon.

  • gergő fabriczius

   A Snapdragon 835 2db 4 magos klaszter alkotja. Ezek gyengébbike a négy darab 1.9GHz-es ” energiatakarékos” egység. A RAM pedig feltételezhetően a 4 GB nettó értéke.

 • hogabesz

  Ilyen értékek mellett – persze tudom, hogy ez nem sokat jelent – azért nem kell nagyon a Honor 8-nak szégyenkezni az 1735/5583-as végeredménnyel.