2018. március 22.
Szerviz
Kezdőlap » Android mobilok » Tesztelték az új mobilt, amit az Android atyja álmodott meg
Tesztelték az új mobilt, amit az Android atyja álmodott meg
Illusztráció

Tesztelték az új mobilt, amit az Android atyja álmodott meg

Andy Rubin, akit az Android atyjának is szokás nevezni, pár éve otthagyta a Google-t, új céget alapított, és most egy nagyon érdekes csúcsmobilon dolgozik a munkatársaival. Nemrég le is bukott a szóban forgó készülék, és sok érdekes részlet derült ki róla.

Az új csúcsmobilról eddig olyan pletykákat hallhattunk, miszerint káva nélküli, nyomásérzékeny kijelzővel jön, és az iPhone-oknak, illetve a Google Pixel mobiloknak lesz a közvetlen vetélytársa – árban is. Az alábbi előzetes képet maga Andy Rubin tette közzé:

Most pedig feltűnt egy Essential FIH-PM1 nevű mobil a GFXBench adatbázisában. Andy Rubin új vállalatát Essential Products-nak hívják, tehát nem kérdés, hogy a korábban említett mobil prototípusáról van szó.

A pletykák szerint a készülék kijelzője 5.5 colos lesz (ebben a tesztprogramok sokszor tévednek), a felbontás pedig QHD. Az adatlap alapján a meghajtásról a Snapdragon 835 gondoskodik, mégpedig 4 GB RAM társaságában. A kamerákról is kaptunk némi infót, ezek 12 és 8 megapixelesek lesznek.

Andy Rubin új androidos csúcstelefonja valamikor a nyáron kerülhet bemutatásra, mi már nagyon várjuk!

via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!

Szerző: Szakos Péter

Szakos Péter
Informatikus, online marketinges, újságíró, blogger és a Napidroid.hu alapítója.