2018. január 22.
Szerviz
Kezdőlap » Android mobilok » Friss infók a Huawei és Honor mobilok Oreo frissítéséről (frissítve)
Friss infók a Huawei és Honor mobilok Oreo frissítéséről (frissítve)
Honor 8

Friss infók a Huawei és Honor mobilok Oreo frissítéséről (frissítve)

Remek híreket közölt a Honor vezetője egy interjúban, miszerint már több mobiljukra is javában készül az Android 8.0 Oreo frissítés.

Frissítés (2018. 01. 19.): a legfrissebb információk szerint mégsem kap Android 8.0-t a Honor 8, további infók ezen a linken.

Arról nemrég számoltunk be, hogy az anyacég, vagyis a Huawei már meg is indította a Mate 9 és Mate 9 Pro frissítését, és ezen kívül annyit lehetett még tudni, hogy a Huawei P10, a Honor 9 és a Honor V9 új szoftvere is készülőfélben van. Most pedig a Honor vezetője, George Zao megerősítette, hogy a Honor 8 és 8 Pro modellekre is jöhet az Oreo, és jelenleg is folyik a bétatesztelés.

Honor 8 Pro

A Honor 8 Pro frissítése egyáltalán nem meglepő, hiszen ez a V9 nemzetközi kiadása, de a Honor 8-nak nagyon örülünk, ugyanis az elődje, a Honor 7 csak egy nagy frissítést kapott, és a Nougatból már kimaradt. További jó hír, hogy ha a Honor 8 megkapja az Oreót, akkor valószínűleg a Huawei P9 is, persze ezt még nem erősítette meg hivatalosan a gyártó.

Via PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!

Szerző: Szakos Péter

Szakos Péter
Informatikus, online marketinges, újságíró, blogger és a Napidroid.hu alapítója.
  • Elvira Leila Szilágyi

    Ez is megbizhatatlan oldal,naponta valtoztatja a velemenyet,csak hogy teljen az oldal.osszeolloz baromsagokat. Tartaniuk kene a 2 eves softver tamogatashoz.