2017. december 17.
Szerviz
Kezdőlap » Android mobilok » Újabb Sony mobilok kaptak Android 8.0-t
Újabb Sony mobilok kaptak Android 8.0-t
Sony Xperia XZ

Újabb Sony mobilok kaptak Android 8.0-t

A Sony elég nagy hangsúlyt fektet a mobiljai frissítésére, hiszen már több készülékére is kiadta a legújabb szoftvert. A Sony Xperia XZ Premium után most újabb két modell frissítése indult meg.

A hétvégén jelzett be a telefon néhány Sony Xperia XZ és XZs tulajnál, hogy elérhető a legújabb, Android 8.0-ra épülő rendszer. A telepítéshez 1.2 GB-nyi adat letöltése szükséges, amit célszerű Wifi-n keresztül megtenni. A szoftver build száma 41.3.A.0.401, és tartalmazza a november 1-jei biztonsági frissítést is.

Az első tapasztalatok igen pozitívak az új szoftverrel kapcsolatban, állítólag javult a teljesítmény és a kamera is a frissítés után. Nem is beszélve a számos újításról, amiket az Android 8.0-ban találtunk.

A hírek szerint a következő Sony mobil, amelyik megkapja az Oreót, az Xperia X Performance lesz, a teljes listát pedig itt találod.

forrás: Xperia Blog

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!

Szerző: Szakos Péter

Szakos Péter
Informatikus, online marketinges, újságíró, blogger és a Napidroid.hu alapítója.
 • Tom Sinner

  “A Sony elég nagy hangsúlyt fektet a mobiljai frissítésére” – Ez a nap vicce. (évtizedes Sony tulajként)

  • Péter

   Már három telefonjukat frissítették, míg a Samsung például egyet se. :)

   • Kengurujack

    Nekem kb 1,5 éves most a Samsungom és 2 főverzió frissitést kaptam. A 6-ost és a 7-est. Valamint kéthavonta jön a kis biztonsági frissítéscsomag.
    Anno a SonyEricsson Live Walkman telefonomra 2 év alatt jött 2 kisebb frissítés és egyetlen főverzió ugrás, amivel sose lett jó a telefon, így vissza kellett barkácsolnom az előző verziót. Amivel stabil volt. Azt mondjuk nem tudom, hogy most mi a helyzet, mert hát a Live Walkman az nem ma volt.