2018. február 20.
Szerviz
Kezdőlap » Android mobilok » Már rendelhető az Ulefone MIX, és most nagyon jó áron kínálják
Már rendelhető az Ulefone MIX, és most nagyon jó áron kínálják

Már rendelhető az Ulefone MIX, és most nagyon jó áron kínálják

Újabb “keret nélküli” mobilt ajánlunk nektek, amely kedvező ára mellé egész korrekt belsőt kapott.

Az Ulefone MIX-ről már írtunk nektek, de mostanra elérhető lett a “keret nélküli” készülék, mely erősen a Xiaomi Mi MIX-re hajaz. 5.5 colos IPS kijelzőt kapunk, ami HD felbontással bír, és vékony keret határolja fent és két oldalt, emiatt elég kompakt a telefont.

Processzorból a már megszokott MT6750T teszi a dolgát, memóriából pedig 4 GB jutott bele, míg háttértárból 64 GB-ot kapunk, amit kedvünkre bővíthetünk egy memóriakártya segítségével.

Hátul a most divatos duál kamerás megoldással találkozhatunk, amit ráadásul a Sony által gyártott 13 MP-es, illetve 5 MP-es optikák képviselnek. Szemből egy 13 MP-es kamera felelős a szelfikért, ami felső keret híján az előlap aljára került.

Ulefone MIX

Akkumulátorból egy 3300 mAh-s egységgel rendelkezik a MIX, ami a jól optimalizált Android 7.0 rendszer és a kisebb felbontással bíró kijelző miatt 2 napos használati idővel kecsegtet. A 2 SIM kártya fogadására képes telefon támogatja az itthon használt B20-as LTE sávot, és az ujjlenyomat-olvasót sem spórolták le, ami a Home gombban található.

A Ulefone MIX jelenleg akciós a Tomtop websopjában, a YYMMIX1 kuponkóddal ráadásul további kedvezményt kapunk, így nagyjából nettó 37 ezer forintba kerül a készülék. Ha tetszik, és szeretnéd hogy még karácsony előtt megérkezzen, akkor nem érdemes sokat várni a rendeléssel, amit ezen a linken tudsz leadni.

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!

Szerző: NapiDroid (szponzorált cikk)

NapiDroid (szponzorált cikk)