2018. január 21.
Szerviz
Kezdőlap » Android mobilok » Valódi fotón a Samsung Galaxy S8
Valódi fotón a Samsung Galaxy S8
Koncepció

Valódi fotón a Samsung Galaxy S8

A rengeteg pletyka és renderelt kép után végre megérkezett az első valódinak tűnő fotó a Samsung Galaxy S8-ról, amelyen ráadásul szinte minden fontosabb részlet jól látszik!

Az alábbi fotót a VentureBeat hozta nyilvánosságra, és elég hitelesnek tűnik, minden bizonnyal valóban a Galaxy S8 látható rajta. A dizájn alapvetően nem változik sokat az S7 szériához képest, de azért lesznek lényeges eltérések.

A keret továbbra is fémből van, és szerencsére meghagyták a 3.5 mm-es jack csatlakozót is. Az S7-tel ellentétben azonban itt már USB-C portot kapunk, eltűnik a jellegzetes Home gomb, és mindkét modell hajlított kijelzős lesz.

Az nem látszik pontosan, hogy mennyire vékony a káva, de a forrás szerint 83%-os a kijelző/előlap arány, ami jelentős előrelépés. Az újdonságok mérete alig változik, de már a sima Galaxy S8 is 5.8 colos kijelzőt kap, a nagyobb modell pedig 6.2 colos lesz a hírek szerint. Mindkét esetben QHD felbontású Super AMOLED panelről van szó.

A készülékek meghajtásáért a Snapdragon 835 felel majd, bár az európai modellbe jó eséllyel Exynos 8895 processzor kerül. Ehhez jöhet még 4 GB RAM, illetve 64 GB bővíthető belső tárhely. A forrás szerint a kamerák 12 és 8 megapixelesek lesznek, mindkettő f/1.7-es apertúrával, és jól látszik, hogy az ujjlenyomat-olvasó a hátlapon van, méghozzá egy elég szerencsétlen helyen.

A bemutató valószínűleg március 29-én lesz, és április közepe felé jelenhetnek meg az újdonságok. A kisebb modell állítólag 800 euró körüli összegbe kerül majd, a nagyobbért pedig 900 eurót kérhetnek el.

forrás: VentureBeat

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!

Szerző: Szakos Péter

Szakos Péter
Informatikus, online marketinges, újságíró, blogger és a Napidroid.hu alapítója.
 • akos

  szerintem ez mind kamu… QHD kijelző pont egy új samsungnak?! nem hinném hogy elkövetnék azt a hibát hogy ilyen rossz helyre teszik az ujjlenyomat érzékelőt, pont pár hónapja jött a hír hogy kifejlesztették a kijelző alatti ujjlenyomat érzékelőt, máskülönben mi értelme lett volna eltüntetni a home gombot? valamint a 2017-es A5-nek 3GB RAM lesz, akkor pont a csúcskészülék marad a 4-nél? nézzétek meg a fotókat! kísértetiesen hasonlít az S7 Edge re, csak lephotoshoppolták róla a home gombot és a samsung logót, sőt még az állítólagos USB Type-C is egy microUSB -nek látszik.

 • Simon Tibor

  Igaz Ákos. Szerintem is kamu. A töltő csatlakozó egyértelműen micro USB. Nekem USB C-s a mobilom,más mint az ezüstös képen a csatlakozó. Amúgy nem is ugyanarról a telefonról készült a 2 kép érzésem szerint. A műszaki jellemzők pedig abszolút középszerek,nem premium szint.

 • Szia Uram!

  ahányszor meglátom ezt a koncepció képet, egy kicsit hányingerem lesz. ne mondjátok már “szakértőként”, hogy nem tűnik fel, mennyire kamu. elég csak az igénytelenül újratervezett samsung feliratra ránézni.

 • Fehér Eszter

  Ebből ha lesz is edge változat mikorra várható?

  • Krisztián Tálos

   Csak Edge kiadás lesz belőle.

 • Simon Tibor

  Amúgy a Főcím után egy kérdő jel még odaférne :)

  • Péter

   Szerintem valódi a kép, de majd kiderül :)

   • Simon Tibor

    Lehet Péter,ha ilyen lenne,szomorú lennék. Ez már most nem elég újítás véleményem szerint.