2018. január 16.
Szerviz
Kezdőlap » Android programok » Megváltozott a Messenger, és ezúttal örülünk neki!
Megváltozott a Messenger, és ezúttal örülünk neki!

Megváltozott a Messenger, és ezúttal örülünk neki!

Megint átszabta a Facebook a Messenger alkalmazást, ám most kivételesen pozitív változás történt, ugyanis kisebb hangsúlyt kapott a sokak által gyűlölt Napom funkció.

A tavaly bevezetett Messenger Day, vagy magyarul Napom funkció lényege, hogy az ide feltöltött fotóinkat 24 órán keresztül láthatják az ismerősök, utána törlődnek. Ezzel a legnagyobb probléma az volt eddig, hogy elfoglalta az alkalmazás kezdőlapjának felső sorát, teljesen fölöslegesen, hiszen csak nagyon kevesen használták, míg a fontosabb, gyakran használt szekciók lejjebb kerültek.

Most azonban egyes felhasználóknál megjelent egy új elrendezés, amelyben összevonták az éppen aktív ismerősök listáját a napokkal, és ez került a felső sorba.

Fotó: Napidroid.hu

Így értelmesebben van kihasználva a kezdőoldal teteje, és jóval kisebb hangsúlyt kap a Napom funkció. Persze el tudnánk képzelni ennél is jobb elrendezést, de azért ne legyünk telhetetlenek. Ha pedig jobban tetszett a régebbi, Napom funkció nélküli kinézet, akkor érdemes feltelepíteni egy régebbi Messenger verziót. Erről itt írtunk bővebben.

Neked hogy tetszik az új elrendezés?

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!

Szerző: Szakos Péter

Szakos Péter
Informatikus, online marketinges, újságíró, blogger és a Napidroid.hu alapítója.
  • Nos ez így elég gagyi. Legalább semmit nem tudok rendesen használni belőle.