2017. december 16.
Szerviz
Kezdőlap » Android mobilok » Videón a Galaxy S7 és S7 edge Android 7.0-s újításai
Videón a Galaxy S7 és S7 edge Android 7.0-s újításai
fotó: Sammobile.com

Videón a Galaxy S7 és S7 edge Android 7.0-s újításai

Bár a legtöbb Galaxy S7 (edge) tulajdonos még nem kapta meg a Nougat frissítést, a Samsung megindította a folyamatot, azaz remélhetőleg már nem kell sokat várni. Addig is nézzük meg milyen újításokra számíthatunk!

Az alábbi videót a Sammobile készítette, és bemutatásra kerülnek rajta a Galaxy S7 Android 7.0-s szoftverének újításai. A felület rengeteg helyen változott kisebb-nagyobb mértékben, fejlődött az energiatakarékosság és az értesítések, bekerült a gyorskapcsolók közé a kékfény szűrő, és állíthatóvá vált a kijelző felbontása. Ez persze csak néhány példa, a videóban sokkal több minden látható.

A Galaxy S7 modellek után a Note 5, a Galaxy S6 készülékek, a Galaxy Tab S2, valamint az újabb A-szériás mobilok kerülhetnek sorra, valószínűleg még ebben a félévben.

forrás: Sammobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!

Szerző: Szakos Péter

Szakos Péter
Informatikus, online marketinges, újságíró, blogger és a Napidroid.hu alapítója.
 • Róbert

  Ez a Samsung egyre rosszabb! Angliában MÁR a 2. frissítést nyomják az S7 Edge tipusokra, nálunk pedig még sehol semmi! A szervízük is egy fos lett, ahogy minőségileg is. Van egy nem olcsó Samu tv-m, fekete képernyőnél undorítóan felhős, + a képernyő alján egy barna sáv lett. Az osztrák samsung 5 nap alatt nem képes válaszolni. Vicc

  • FiveSalmon69

   Róbert, ha a drágán vásárolt tv-d meghibásodik, érvényesíteni kell a garanciát. Amennyiben a szerviz nem képes elvégezni a javítást, vagy a cserét, a fogyasztóvédelemhez kell fordulni. Én egy olcsóbb Samsung tv tulajdonosa vagyok, és 2+5 év garanciát vállaltak rá. Általában “felhős” akkor lesz a fekete képernyő, ha a lejátszott formátum nem megfelelő minőségű. Azonkívül, ha ilyen stílusba írsz, beszélsz, nem csodálom, hogy nem nagyon foglalkoznak a problémáddal. Illetve meg szeretném kérdezni, hogy szerinted miért a samsung a hibás, ha kis országunk mindenben le van maradva a régióban?

   • Róbert

    Üdv! Az a baj, hogy a gari és a stílus 2 különböző dolog, normálisan kommunikálok természetesen. Speciál az osztrák samsungot szídtam kedves uram. :-D

    • FiveSalmon69

     Örömmel hallom, mármint, hogy normálisan kommunikálsz. :) Egyébként talán érthető a félreértésem. :D