2018. január 18.
Szerviz
Kezdőlap » Android mobilok » Xiaomi Mi MIX 2 – Teljesen eltűnhet a káva
Xiaomi Mi MIX 2 – Teljesen eltűnhet a káva

Xiaomi Mi MIX 2 – Teljesen eltűnhet a káva

Bár nem a Xiaomi Mi MIX volt az első mobil, ami szinte keret nélküli kijelzőt kapott, hiszen a Sharp már jóval hamarabb adott ki hasonlót, de a kínai gyártó terméke után vált igazán divatossá és keresetté ez a forma. Éppen ezért már dolgoznak is az utódon, ami még durvább kijelző/előlap aránnyal büszkélkedhet majd.

Nemrég a népszerű, Weibo nevű kínai közösségi oldalon tűnt fel egy állítólagos renderkép a Xiaomi Mi MIX 2-ről, amelyen az látszik, hogy szinte teljesen eltűnt a kijelző körüli keret. Sajnos a kép valódisága erősen kérdéses, és azóta törölte is a feltöltő, de az biztos, hogy egy ilyen telefonnak hatalmas sikere lenne, ártól függetlenül.

Egyébként épp most csökkentették Kínában a Mi MIX árát, aminek minden bizonnyal az az oka, hogy hamarosan érkezik az utód, tehát remélhetőleg már nem kell sokat várnunk a Xiaomi újabb keret nélküli csúcsmobiljára.

via GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!

Szerző: Szakos Péter

Szakos Péter
Informatikus, online marketinges, újságíró, blogger és a Napidroid.hu alapítója.
 • György Balog

  Igen, a xiaomi inovatívabb, mint a samsung.

  • Tamás Gadecs

   Azért fokozhatnák még pl. konstans B20-as támogatással. Nem nagy kaland, nem értem miért nem rakják bele minden telefonjukba.

   • György Balog

    Persze. Csak az az érdekes, hogy a hálózatok nem kezelik. Nekem Note 4-em van, és ha a 4G engedélyezve van, azt ahasználja a telcsi, viszont beszélgetés közben nincs internet. Ergo a 4g be sincs kapcsolva, mert ha ügyfél hív, muszály infókat a netről. használom a jó öreg 3g-t. No meg persze a havi 2GB-ommal a sebesség se fontos.

    • Tamás Gadecs

     Szerintem a “Dual standby” amiről beszélsz, ennek semmi köze a B20-hoz. Ha veszel “Dual Active”-os telót, akkor megoldódik a probléma, csak azok nagyon drágák. :)

     • György Balog

      Nem, sima note4-em van. Ha lte modban van, telefonalas kozben nincs internet. G3-nal meg van.