11.11-es szoftver vásár: Windows 10 már 2 ezer Ft-tól, és a Microsoft Office ára is csökkent

0

A novemberi 11.11-es akciók elérték a szoftvereket árusító weboldalakat is, leáraztak többféle Windows 10 és Microsoft Office verziót. Ezek dobozos formában egy vagyonba kerülnének, ám most töredék áron be lehet őket szerezni OEM szoftverkulcsok formájában. Mutatunk is pár friss ajánlatot!

A Godeal24 csapata nagy 11.11-es kiárusítást tart, amelynek keretein belül most akár 62%-os kedvezményeket is találhatunk. Többféle Microsoft termék akciós, Windows 10-hez például már 2 ezer Ft környékén hozzá lehet jutni, ha egyszerre kettőt vásárolsz, de ha csak egy kell, az is kijön 2700 Ft-ból!

A Godeal24.com egy nemzetközi weboldal, amely játék- és szoftverkulcsokat árul. Rengetegen vásárolnak tőlük a világ minden tájáról, és az ügyfelek 0-24-es támogatást kapnak a hét minden napján.

Kiemelt akciók

  • Windows 10 Professional most 7,33 euró (~2.690 Ft) – A Windows 10 eddig is fontos szerepet játszott a számítástechnikában, most pedig az eddigieknél is jobban előtérbe került a Windows 7 támogatásának megszűnésével. Ha beszereznél egy új példányt, vagy aktiválnád a már telepített rendszeredet, akkor itt a remek alkalom.
  • Windows 10 Professional (2 PC) most 11,11 euró (~4.070 Ft) – Ha több helyre is telepítenéd a Windows 10-et, vagy több géped is aktiválásra szorul, akkor most dupla csomagban még olcsóbb a rendszer, egy kód alig több, mint 2 ezer Ft-os áron kijön.
  • Microsoft Office 2016 Professional Plus most 22,22 euró (~8.150 Ft) – Office-ra szinte minden gépen szükség lehet, és ha még nincs meg neked, akkor a 2016-os verziót igen jó áron tudod beszerezni. A Word, Excel, OneNote, PowerPoint, Outlook, Access és Publisher programokat is tartalmazza a szoftvercsomag.
  • Microsoft Office 2019 Professional Plus most 28,88 euró (~10.590 Ft) – Az Office 2019 a legfrissebb verzió, ez szintén akciós, érdemes lehet beruházni rá.

További leárazások

Az alábbi szoftverekre 50%-os kedvezményt kaphatsz a SINLE50 kuponkód felhasználásával. Ezt a rendelés során tudod beírni, utána fog csökkenni az ár.

Az alábbi szoftverekre még nagyobb, 62%-os kedvezményt kaphatsz a SINLE62 kuponkód felhasználásával. Ezt a rendelés során tudod beírni, utána fog csökkenni az ár.

Az következő szoftverekre pedig 55%-os kedvezmény jár a SINLE55 kuponkód felhasználásával. Ezt a rendelés során tudod beírni, utána fog csökkenni az ár.

Megjegyzés: a pontos árak az árfolyam miatt kicsit eltérhetnek.

A vásárlás után gyorsan megkapod a szoftverkulcsokat, letölteni pedig a Microsoft oldaláról tudod a telepítőket. Íme pár példa:

  • Microsoft Windows 10 Professional: [Letöltés]
  • Microsoft Office 2016 Professional Plus: [Letöltés]
  • Microsoft Office 2019 Professional Plus: [Letöltés]

Egyszerű vásárlás és fizetés

A fizetés működik PayPallel vagy bankkártyával is, és utána perceken belül megkapod a rendelt kódot e-mailben. Ezután 24/7 ügyfélszolgálat áll rendelkezésre, a service@godeal24.com e-mail címen bármikor tudsz segítséget kérni, ha probléma merülne fel.

 

Ez egy szponzorált cikk, a benne szereplő ajánlat a Godeal24.com akciója. A napidroid.hu semmilyen tekintetben nem vállal felelősséget a Godeal24.com weboldal ajánlataiért, illetve az ott bonyolított vásárlásokért. A Godeal24.com oldalon történő minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@godeal24.com címen lehet érdeklődni.

Forrás: Godeal24

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid