2023-as újévi szoftver kiárusítás: Windows, Office és más szoftverek áron alul

0

Ha az évet vadonatúj szoftverekkel szeretnéd indítani, beszereznél például egy eredeti Windows rendszert vagy Office programcsomagot, akkor itt a remek alkalom, ugyanis jóval a szokásos árak alatt lehet lecsapni rájuk. Dobozos formában ezek sokszor egy vagyonba kerülnek, ám szoftverkulcsokat vásárolva elég sokat lehet spórolni, a telepítő fájlokat pedig le tudod tölteni a Microsoft hivatalos oldaláról.

Godeal24 elindította újévi akciósorozatát, amelyben számos ismert és népszerű programot lehet jóval a szokásos árak alatt beszerezni. Vannak különféle Windows és Office verziók, illetve más szoftverek is.

A Godeal24.com egy nemzetközi weboldal, amely játék- és szoftverkulcsokat árul. Rengetegen vásárolnak tőlük a világ minden tájáról, és az ügyfelek 0-24-es támogatást kapnak a hét minden napján.

Leárazott Office szoftverek

Windows rendszerek kiárusítása

Ashampoo PC eszközök

View More>>>

Szoftverek MAC rendszerre

Office 2021 + Windows csomagok és más szoftverek 62%-kal olcsóbban

Az alábbi árak a GOLE62 kuponkód beírása után lesznek érvényesek:

További hasonló akciók itt.

További Windows rendszerek fél áron

Az alábbi árak a GOLE50 kuponkód beírása után lesznek érvényesek:

További hasznos szoftverek itt >>>

További hasznos szoftverek

Az egyéb szoftveres eszközök közül itt tudsz válogatni, de mutatunk pár kiemelt ajánlatot is.

Egyszerű vásárlás és fizetés

A fizetés működik PayPallel, bankkártyával vagy akár átutalással is (az első oldalon a Cwalletco opció jelenik meg, ezen belül lesz majd több opció), és utána perceken belül megkapod a rendelt kódot e-mailben. Ezután 24/7 ügyfélszolgálat áll rendelkezésre, a service@godeal24.com e-mail címen bármikor tudsz segítséget kérni, ha probléma merülne fel.

A Godeal24 megbízhatóságát a Trustpilot oldalán ellenőrizheted. Kiváló értékeléssel rendelkezik az oldal, rengeteg a pozitív vélemény.

Ez egy szponzorált cikk, a benne szereplő ajánlat a Godeal24.com akciója. A napidroid.hu semmilyen tekintetben nem vállal felelősséget a Godeal24.com weboldal ajánlataiért, illetve az ott bonyolított vásárlásokért. A Godeal24.com oldalon történő minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@godeal24.com címen lehet érdeklődni. 

Forrás: Godeal24

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid