Decemberi szoftver kiárusítás: Windows 10, Windows 11 és Office áron alul

0

A szoftverekkel foglalkozó Godeal24 most egy héten keresztül nagy kedvezménnyel kínál Microsoft termékeket, például Windows 10-et, Windows 11-et és különböző Office kiadásokat. Érdemes megnézni a kínálatot!

A Godeal24 csapata 12.12-es szoftver kiárusítást tart, amelynek keretein belül jelentős kedvezményeket találhatunk, némelyik termék akár 62%-kal olcsóbb, mint máskor!

A Godeal24.com egy nemzetközi weboldal, amely játék- és szoftverkulcsokat árul. Rengetegen vásárolnak tőlük a világ minden tájáról, és az ügyfelek 0-24-es támogatást kapnak a hét minden napján.

12.12-es szoftver kiárusítás

Ezek kupon nélküli villámakciók, ritka jó árak vannak:

 

Windows rendszerek fél áron

GOLE50 kuponnal az alábbi árakon kapod meg a szoftvereket:

További Windows akciók itt.

62%-os kedvezmény Windows+Office csomagokra

GOLE62 kuponnal az alábbi árakon kapod meg a csomagokat:

További csomag akciók itt.

62%-os kedvezmény további szoftverekre

GOLE62 kuponnal az alábbi árakon kapod meg a szoftvereket:

 

További leárazott Office szoftverek itt.

Megjegyzés: a pontos árak az árfolyam miatt kicsit eltérhetnek.

Egyszerű vásárlás és fizetés

A fizetés működik PayPallel, bankkártyával vagy akár átutalással is (az első oldalon a Cwalletco opció jelenik meg, ezen belül lesz majd több opció), és utána perceken belül megkapod a rendelt kódot e-mailben. Ezután 24/7 ügyfélszolgálat áll rendelkezésre, a service@godeal24.com e-mail címen bármikor tudsz segítséget kérni, ha probléma merülne fel.

Ez egy szponzorált cikk, a benne szereplő ajánlat a Godeal24.com akciója. A napidroid.hu semmilyen tekintetben nem vállal felelősséget a Godeal24.com weboldal ajánlataiért, illetve az ott bonyolított vásárlásokért. A Godeal24.com oldalon történő minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@godeal24.com címen lehet érdeklődni.

Forrás: Godeal24

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid