Halloweeni szoftver vásár: Windows 10 és Microsoft Office áron alul!

0

Egy eredeti Windows vagy Microsoft Office általában elég komoly összegbe kerül dobozos formában, szerencsére már töredék áron is be lehet őket szerezni, amennyiben OEM szoftverkulcsokat vásárolunk. Ha nincs még aktiválva a Windows 10-ed, vagy csak szeretnél egy új példányt, esetleg az Office programcsomagra csapnál le jó áron, akkor van egy jó hírünk: ezek most mind akciósak. Nézzük az árakat!

A Godeal24 csapata nagy halloweeni kiárusítást tart, amelynek keretein belül most akár 66%-os kedvezményeket is találhatunk. Többféle Microsoft termék is akciós, Windows 10-et például már bőven 3 ezer Ft alatti áron lehet venni.

A Godeal24.com egy nemzetközi weboldal, amely játék- és szoftverkulcsokat árul. Rengetegen vásárolnak tőlük a világ minden tájáról, és az ügyfelek 0-24-es támogatást kapnak a hét minden napján.

Windows 10 most 50%-kal olcsóbban

Frissítenél korábbi Windows verzióról, vagy csak aktiválnád a Windows 10-et a gépeden? Most 50% kedvezmény jár a GOLE50 kuponkóddal az alábbi Windows 10 verziókra:

66%-kal olcsóbb most az Office 2016 és 2019

66%-os kedvezmény jár a GOLE66 kuponkóddal a 2016-os és 2019-es Office-ra, illetve az ezeket tartalmazó csomagokra:

Mást keresel? Íme a további akciók:

Ha más szoftvert keresel, akkor nézz szét a GoDeal24.com halloweeni kiárusításában. 55% kedvezmény jár a GOLE55 kuponkóddal, íme néhány példa:

Megjegyzés: a pontos árak az árfolyam miatt kicsit eltérhetnek.

Egyszerű vásárlás és fizetés

A fizetés működik PayPallel, bankkártyával vagy akár átutalással is, és utána perceken belül megkapod a rendelt kódot e-mailben. Ezután 24/7 ügyfélszolgálat áll rendelkezésre, a service@godeal24.com e-mail címen bármikor tudsz segítséget kérni, ha probléma merülne fel.

Megjelent az új Cwalletco fizetési mód

A Cwalletco egy új, biztonságos fizetési platform, amelyen belül lehetőség van többek között bankkártyával vagy PayPallel is lebonyolítani a tranzakciót. A használata nagyon egyszerű, csak válaszd ki a Cwalletco-t a rendelés során, majd a kívánt módozatot. Persze tudsz közvetlenül is fizetni a bankkártyáddal.

 

Ez egy szponzorált cikk, a benne szereplő ajánlat a Godeal24.com akciója. A napidroid.hu semmilyen tekintetben nem vállal felelősséget a Godeal24.com weboldal ajánlataiért, illetve az ott bonyolított vásárlásokért. A Godeal24.com oldalon történő minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@godeal24.com címen lehet érdeklődni.

Forrás: Godeal24

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid