Húsvéti akciók: Windows 10, Windows 11, Office és más szoftverek áron alul

0

Sokszor jól jöhet, ha van eredeti Microsoft Office a gépeden, a Windows 10 vagy 11 pedig szinte már alapvető, ám ezek a szoftverek dobozos verzióban egyáltalán nem olcsók. Szerencsére akár töredék áron is be lehet őket szerezni, ha OEM szoftverkulcsokat vásárolunk. Mutatunk is néhány friss ajánlatot!  

A Godeal24 csapata húsvéti szoftver kiárusítást tart, amelynek keretein belül akár 62%-os kedvezményeket is találhatunk. Többféle Microsoft termék akciós, például különböző Windows 10, 11 és Office kiadások, de csak limitált ideig! Vannak egyéb szoftveres eszközök is, amik szintén érdekesek lehetnek.

A Godeal24.com egy nemzetközi weboldal, amely játék- és szoftverkulcsokat árul. Rengetegen vásárolnak tőlük a világ minden tájáról, és az ügyfelek 0-24-es támogatást kapnak a hét minden napján.

Húsvéti szoftver kiárusítás

Ezek kupon nélküli villámakciók, ritka jó árak vannak.

További népszerű szoftveres eszközök

Szintén kupon nélküli akciók:

További hasznos szoftverek itt >>>

Csomag akciók: Windows + Office együtt olcsóbban

GOLE62 kuponnal az alábbi árakon kapod meg a csomagokat:

50%-os akcióban friss Windows rendszerek

GOLE50 kuponnal az alábbi árakon kapod meg a szoftvereket:

62%-os akció további szoftverekre

GOLE62 kuponnal az alábbi árakon kapod meg a szoftvereket:

Megjegyzés: a pontos árak az árfolyam miatt kicsit eltérhetnek.

A rendelés után nem sokkal emailben fogod megkapni a vásárolt szoftverkulcsot, és a hozzá való instrukciókat, mint például a szoftver letöltési linkje.

Mi az OEM licenc? Miért érdemes ilyet vásárolni?

Sok felhasználóban kérdések merülhetnek fel a szokatlanul alacsony árak miatt, pedig OEM licencek esetében ez lehetséges.

Ezek olyan licencek, amelyeket általában számítógépgyártóknak adnak el, hogy azok olcsóbban vásárolhassák meg a Windows-t, hogy azt tömegesen gyártott számítógépeikre telepíthessék. Az OEM-licencek hátránya, hogy általában az alaplaphoz kötődnek, így ha egyszer aktiválták őket, nehéz átvinni a licencet egy másik gépre.

Szerencsére a Godeal24 olyan olcsón értékesíti OEM-licenceit, hogy ha számítógépet cserélsz, vagy másik licencre van szüksége, egyszerűen megvásárolhatsz egy másik példányt, és még mindig olcsóbban jössz ki, mintha a kiskereskedelmi árat fizetnéd ki.

Egyszerű vásárlás és fizetés

A fizetés működik PayPallel, bankkártyával vagy akár átutalással is (az első oldalon a Cwalletco opció jelenik meg, ezen belül lesz majd több opció), és utána perceken belül megkapod a rendelt kódot e-mailben. Ezután 24/7 ügyfélszolgálat áll rendelkezésre, a service@godeal24.com e-mail címen bármikor tudsz segítséget kérni, ha probléma merülne fel.

Ez egy szponzorált cikk, a benne szereplő ajánlat a Godeal24.com akciója. A napidroid.hu semmilyen tekintetben nem vállal felelősséget a Godeal24.com weboldal ajánlataiért, illetve az ott bonyolított vásárlásokért. A Godeal24.com oldalon történő minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@godeal24.com címen lehet érdeklődni.

Forrás: Godeal24

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid