Januári szoftver akciók

0

Lehet akármilyen pöpec asztali géped vagy laptopod, rendes operációs rendszer nélkül mit sem ér. Egy Windows 10 általában nem szokott olcsó lenni dobozos formában, de a szoftverkulcsot megvásárolva töredék áron be lehet szerezni. Az Office programcsomagra ugyanez igaz, mutatunk is pár remek 2021-es akciót.

A Godeal24 csapata 2021-as újévi kiárusítást tart, amelynek keretein belül elérhető áron lehet Windows 10-hez vagy Miscosoft Office-hoz jutni, de nem csak ezek akciósak.

A Godeal24.com egy nemzetközi weboldal, amely játék- és szoftverkulcsokat árul. Rengetegen vásárolnak tőlük a világ minden tájáról, és az ügyfelek 0-24-es támogatást kapnak a hét minden napján.

Januári kiárusítás legjobb ajánlatai

Az alábbi 4 termékhez kupon sem kell, most alapból leárazták őket az újév alkalmából. A Windows 10 Professional például már 3 ezer Ft alatt beszerezhető, ha pedig kettőt veszel, akkor még olcsóbb.

 

A további akcióknál a kupon felhasználása után csökken az ár! A terméklapokon még a magasabb összegek vannak, a kupont a rendelésnél tudod beírni.

50%-os Windows leárazások

Az alábbi szoftverekre 50%-os kedvezményt kaphatsz a DLE50 kuponkód felhasználásával. Ezt a rendelés során tudod beírni, utána fog csökkenni az ár.

Csomagban olcsóbb, 62%-os akciók

Az alábbi szoftverekre még nagyobb, 62%-os kedvezményt kaphatsz a DLE62 kuponkód felhasználásával. Ezt a rendelés során tudod beírni, utána fog csökkenni az ár.

További akciós szoftverek

Az következő szoftverekre pedig 55%-os kedvezmény jár a DLE55 kuponkód felhasználásával. Ezt a rendelés során tudod beírni, utána fog csökkenni az ár.

Megjegyzés: a pontos árak az árfolyam miatt kicsit eltérhetnek.

További akciók itt:

Fontos infók:

  • A kosár oldalon tudod beírni a kupont, az árak ezután fognak lecsökkenni.
  • A fizetési módok között először csak a Cwalleto jelenik meg, de ezen belül lesz majd PayPal és bankkártyás mód is:

Egyszerű vásárlás és fizetés

A fizetés működik PayPallel vagy bankkártyával is, és utána perceken belül megkapod a rendelt kódot e-mailben. Ezután 24/7 ügyfélszolgálat áll rendelkezésre, a service@godeal24.com e-mail címen bármikor tudsz segítséget kérni, ha probléma merülne fel.

 

Ez egy szponzorált cikk, a benne szereplő ajánlat a Godeal24.com akciója. A napidroid.hu semmilyen tekintetben nem vállal felelősséget a Godeal24.com weboldal ajánlataiért, illetve az ott bonyolított vásárlásokért. A Godeal24.com oldalon történő minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@godeal24.com címen lehet érdeklődni.

Forrás: Godeal24

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid