Kiárusítás: Microsoft Office 2021 és más népszerű szoftverek áron alul

0

Egy dobozos Microsoft Office szoftver vagy egy Windows operációs rendszer egy vagyonba kerül a legtöbb esetben, de OEM szoftverkulcsokat vásárolva akár töredék áron is hozzájuk lehet jutni. Érdemes megnézni a kínálatot, rengeteg népszerű programot áraztak le a napokban!

Megindult a szoftverkulcsokkal foglalkozó Godeal24 nagy nyári kiárusítása, amelynek az egyik főszereplője a Microsoft Office 2021, ami most mindössze 24,99 eurós (~9900 Ft) áron vásárolható meg, ha pedig több licencet is vennénk, akkor csomagban akár 12,99 euróért (~5150 Ft) is megkaphatjuk darabját. Részletek lentebb.

A Godeal24.com egy nemzetközi weboldal, amely játék- és szoftverkulcsokat árul. Rengetegen vásárolnak tőlük a világ minden tájáról, és az ügyfelek 0-24-es támogatást kapnak a hét minden napján.

Limitált Microsoft Office 2021 akciók

62%-os kedvezmény a GOLE62 kuponkóddal.

62%-os akciós az Office 2021 + Windows csomagokra

Kupon kód: GOLE62

50%-os kedvezmény a Windows rendszerekre

A Windows 10 a legelterjedtebb operációs rendszer, és akár már 6,06 eurós áron is megvásárolható egy licenc, ráadásul ingyen frissíthetsz Windows 11-re.

Kupon kód: GOLE50

Mi az OEM licenc? Miért érdemes ilyet vásárolni?

Sok felhasználóban kérdések merülhetnek fel a szokatlanul alacsony árak miatt, pedig OEM licencek esetében ez lehetséges.

Ezek olyan licencek, amelyeket általában számítógépgyártóknak adnak el, hogy azok olcsóbban vásárolhassák meg a Windows-t, hogy azt tömegesen gyártott számítógépeikre telepíthessék. Az OEM-licencek hátránya, hogy általában az alaplaphoz kötődnek, így ha egyszer aktiválták őket, nehéz átvinni a licencet egy másik gépre.

Szerencsére a Godeal24 olyan olcsón értékesíti OEM-licenceit, hogy ha számítógépet cserélsz, vagy másik licencre van szüksége, egyszerűen megvásárolhatsz egy másik példányt, és még mindig olcsóbban jössz ki, mintha a kiskereskedelmi árat fizetnéd ki.

További szoftverek és szoftvercsomagok akciós áron

62%-os kedvezmény a GOLE62 kuponkóddal.

További szoftver akciók itt >>>

Az alábbiakra 50%-os kedvezményt kaphatsz a GOLE50 kuponnal:

Vannak más szoftveres eszközök is, ezekből itt találsz egy válogatást, de az alábbiakban lesz pár kiemelt ajánlat:

További szoftveres eszközök >>>

Egyszerű vásárlás és fizetés

A fizetés működik PayPallel, bankkártyával vagy akár átutalással is (az első oldalon a Cwalletco opció jelenik meg, ezen belül lesz majd több opció), és utána perceken belül megkapod a rendelt kódot e-mailben. Ezután 24/7 ügyfélszolgálat áll rendelkezésre, a service@godeal24.com e-mail címen bármikor tudsz segítséget kérni, ha probléma merülne fel.

A Godeal24 megbízhatóságát a Trustpilot oldalán ellenőrizheted. Kiváló értékeléssel rendelkezik az oldal, rengeteg a pozitív vélemény. 

Microsoft Office 2021 Professional Plus kód aktiválása:

  1. Töltsd le a fájlt a hivatalos letöltési linkről.
  2. Csomagold ki a fájlt egy olyan szoftverrel, mint a WinZip.
  3. Kattints a kicsomagolt mappában a Settings Launcherre.
  4. Kövesd az e-mailben található utasításokat a telepítés befejezéséhez.
  5. Futtasd bármelyik Office-alkalmazást, és használd fel a kulcsot a Microsoft Office 2021 Professional Plus aktiválásához.

 

Ez egy szponzorált cikk, a benne szereplő ajánlat a Godeal24.com akciója. A napidroid.hu semmilyen tekintetben nem vállal felelősséget a Godeal24.com weboldal ajánlataiért, illetve az ott bonyolított vásárlásokért. A Godeal24.com oldalon történő minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@godeal24.com címen lehet érdeklődni.

Forrás: Godeal24

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid