Kiárusítás: Microsoft Office, Windows és más népszerű szoftverek töredék áron

0

Akár otthoni szórakozásra, akár irodai munkára használod a számítógéped, szinte elengedhetetlen az olyan szoftverek megléte, mint a Microsoft Office vagy egy eredeti Windows. Ezek dobozos formában általában kifejezetten drágák, de OEM szoftverkulcsok formájában töredék áron meg lehet vásárolni őket. Mutatunk is pár friss ajánlatot!

A szoftverekkel foglalkozó Godeal24 elindította legújabb akcióját, amelyben számos ismert és népszerű programot lehet jóval a szokásos árak alatt beszerezni. Vannak különféle Windows és Office verziók, illetve más szoftverek is.

A Godeal24.com egy nemzetközi weboldal, amely játék- és szoftverkulcsokat árul. Rengetegen vásárolnak tőlük a világ minden tájáról, és az ügyfelek 0-24-es támogatást kapnak a hét minden napján.

Friss Microsoft Office akciók, életre szóló licenc

A Windows 10 a legelterjedtebb számítógépes operációs rendszer, és akár már 7,42 eurós áron is megvásárolható egy licenc (vagy csomagban még olcsóbban) a Godeal24 oldalán, ráadásul ingyen frissíthetsz Windows 11-re.

Eredeti Windows rendszerek limitált akcióban

62%-os kedvezmény az Office 2021 + Windows csomagokra

Kupon kód: GOLE62

 

További hasonló szoftver akciók itt >>>

További Windows rendszerekre fél áron

Kupon kód: GOLE50

Hasznos szoftveres eszközök

Vannak más szoftveres eszközök is, ezekből itt találsz egy válogatást, de az alábbiakban lesz pár kiemelt ajánlat:

Egyszerű vásárlás és fizetés

A fizetés működik PayPallel, bankkártyával vagy akár átutalással is (az első oldalon a Cwalletco opció jelenik meg, ezen belül lesz majd több opció), és utána perceken belül megkapod a rendelt kódot e-mailben. Ezután 24/7 ügyfélszolgálat áll rendelkezésre, a service@godeal24.com e-mail címen bármikor tudsz segítséget kérni, ha probléma merülne fel.

A Godeal24 megbízhatóságát a Trustpilot oldalán ellenőrizheted. Kiváló értékeléssel rendelkezik az oldal, rengeteg a pozitív vélemény.

 

Ez egy szponzorált cikk, a benne szereplő ajánlat a Godeal24.com akciója. A napidroid.hu semmilyen tekintetben nem vállal felelősséget a Godeal24.com weboldal ajánlataiért, illetve az ott bonyolított vásárlásokért. A Godeal24.com oldalon történő minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@godeal24.com címen lehet érdeklődni.

Forrás: Godeal24

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid