Március végi szoftver leárazások

0

A járványhelyzet miatt nagyon sokan dolgoznak otthonról, és a hatékony munkavégzéshez elengedhetetlen a megfelelő szoftverek megléte. Egy Windows 10 vagy egy Microsoft Office általában elég komoly összegbe kerül, ha dobozos formában vásároljuk meg őket, szerencsére már töredék áron is be lehet őket szerezni, ha OEM szoftverkulcsokat vásárolunk. Mutatunk is néhány friss ajánlatot!  

A Godeal24 szoftver leárazást tart, amelynek keretein belül akár 62%-os kedvezményeket is találhatunk. Többféle Microsoft termék is akciós, például különböző Windows 10 és Office kiadások.

A Godeal24.com egy nemzetközi weboldal, amely játék- és szoftverkulcsokat árul. Rengetegen vásárolnak tőlük a világ minden tájáról, és az ügyfelek 0-24-es támogatást kapnak a hét minden napján.

Leárazott Windows 10 és Microsoft Office

Az alábbi szoftvereket árát jelentősen le tudod csökkenteni, ha a vásárlásnál felhasználod a melléjük írt kuponkódot:

50%-os Windows leárazások

Az alábbi szoftverekre 50%-os kedvezményt kaphatsz a DLE50 kuponkód felhasználásával. Ezt a rendelés során tudod beírni, utána fog csökkenni az ár.

Szoftver csomagok 62%-os akcióban

Az alábbi Windows+Office csomagokra még nagyobb, 62%-os kedvezményt kaphatsz a DLE62 kuponkód felhasználásával. Ezt a rendelés során tudod beírni, utána fog csökkenni az ár.

További akciós szoftverek

A következő szoftverekre pedig 55%-os kedvezmény jár a DLE55 kuponkód felhasználásával. Ezt a rendelés során tudod beírni, utána fog csökkenni az ár.

Megjegyzés: a pontos árak az árfolyam miatt kicsit eltérhetnek.

Egyszerű vásárlás és fizetés

A fizetés működik PayPallel, bankkártyával vagy akár átutalással is, és utána perceken belül megkapod a rendelt kódot e-mailben. Ezután 24/7 ügyfélszolgálat áll rendelkezésre, a service@godeal24.com e-mail címen bármikor tudsz segítséget kérni, ha probléma merülne fel.

Megjelent az új Cwalletco fizetési mód

A Cwalletco egy új, biztonságos fizetési platform, amelyen belül lehetőség van többek között bankkártyával vagy PayPallel is lebonyolítani a tranzakciót. A használata nagyon egyszerű, csak válaszd ki a Cwalletco-t a rendelés során, majd a kívánt módozatot. Persze tudsz közvetlenül is fizetni a bankkártyáddal.

 

Ez egy szponzorált cikk, a benne szereplő ajánlat a Godeal24.com akciója. A napidroid.hu semmilyen tekintetben nem vállal felelősséget a Godeal24.com weboldal ajánlataiért, illetve az ott bonyolított vásárlásokért. A Godeal24.com oldalon történő minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@godeal24.com címen lehet érdeklődni.

Forrás: Godeal24

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid